brubaker1' Alıntı:dostdark şu gelecekler listesinin en güncel halini bir yaynlasana bakalım kaç kişi kaldık..
ulan mete seni bir tek ugurun evinde görmüştüm vede geç saatlere kadar sohpet vardı hatırlarsın başka görmedim bi geziyede gelde şaşırt bizi diyim ne diyim sanamete_han' Alıntı:abilerimmm...ablalarımm...amcalarımm...
daha önce artçı olarak gelmeyi taahhüt ettiğim bu geziye katılamayacağımı bildirir üzüntülere gark olduğumu belirtmek isterim...Taksim Merkezde olan şirketim Ulusa taşınmakta ve yoğun tadilat çalışmalarına iştirak etmekteyim...Ulusta Adnan Saygun Caddesinde (Ulus Ana Cadde mezarlığa gelmeden)Cıtıbankın yanında Güzellik ve Estetik Merkezimize hepiniz günün her saatinde davetlimsiniz...
bu durumdan dolayı özür diler sizlere funny bir dünya happy bir ambiansı tüm içtenliğimle dilerim...
:rendeer:
judas25' Alıntı:Ya cumartesi 3 -4 gibi gidecek yokmu.Beraber gidelim.Gelmeyi çok istiyorum ama uzun yol tecrübem hiç yok.Kurda kuşa yem olmayayım.Yok mu bi yardım eden.![]()
kaç kilosun sen bakeeem?zayıfsan hiç uğraşmayız seninle bu kadar adam doyurucaz sen yetmezsinbrubaker1' Alıntı:bende yeniyim ama geliyom..haydaa şimdi mangalda beni pişirip yiycenizmi..:mrgreen:
kaç kilosun sen bakeeem?zayıfsan hiç uğraşmayız seninle bu kadar adam doyurucaz sen yetmezsin :P[/QUOTE' Alıntı:doyumluk olmazsada rakıya meze yaparız:queen:
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim Highway.Numaram 0538 458 58 47 olumlu yada olumsuz o gün bana haber verirsen çok makbule geçer.Highway' Alıntı:Judas benim egitim 4 ile 5 arasi bitebilir, belki 4 de biter.... Ben Mecidiyeköydeyim.... istersen Özelden at ceb Telefonunu bakariz durumlara göre,,tek basina cikma derim....
Highway' Alıntı:Biz Sonerle bu Aksam yine biraz Prova yapcaz is cikisi.... Formdan düsmeyelim diye....![]()
Hadi bakalim MT canlanin yahu ne bu böyle.... Elleri görelim.. hadi bakeem.
Darkcim, Bakkali aradin mi Buzzzz gibim olsun diye....