[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi

Cumartesi yağmurlu olursa

• ben şeker gibi eririm gelemem

Oy: 25 44.6%
  • yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum

Oy: 31 55.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
ne demek, olur mu hiç seni bırakmak...:cherry:

hadi bakalım ne kaldı? hadi eller, son dakika...:queen:

hava sartları nedenı ıle gelemıyorum dıcem kızcaksınız tmm dayaga hazırım ama telafı edıcez bunu hep beraber butun yaz bızım nede olsa dımı
ozur dılerım :(

Hertürlü eleştiri ve kınamayı hak ediyorum ama tamamen benim dışımda gelişen şartlar dolayısıyla yarın gelemiyeceğim.. Eğlenceden mahrum kalacağım için yeterince üzgünüm ama baskı öyle sağlam yerden yapılıyorki elim ayağım bağlanmış durumda.. :pale: :pale: :pale:

buluşma saatine çooook az kaldı millet.yağmur mağmur hiç bir şey keyfimi bozamaz benim yarın ve pazar günü.yedek kıyafet,ayakkabı bile aldım yanıma zaten :)
süper olucak yaaaa,süper!

arkadaşlar cumartesi pazar için cuma gecesi saat 03.23 itibariyle durum vahimdir.:pr:
kıyafetlerinizi ona göre seçin,yedek kıyafet/ayakkabı alın...bungolow/karavan kiralayacaksanız sabah evden çıkmadan tel açıp rezervasyon yaptırın ki açıkta kalmayın!

10.06.2006 Yağmur En Yüksek: 24°C - En Düşük: 16°C
11.06.2006 Yağmur En Yüksek: 24°C - En Düşük: 17°C

Kaynak : http://www.ntv.com.tr/news/WEA_Front.asp?faa=Istn
----------------
10.06.2006 Yağmur En Yüksek: 24°C - En Düşük: 16°C
11.06.2006 Yağmur En Yüksek: 24°C - En Düşük: 17°C
Kaynak: http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40

Sabah uyanabilirlerse joker de geliyor... +1 ile beraber...

Son düzenleme:
Men gelemiom :pale: Soner abijim biliom tekrarı olmicak ama gelemiom ühüüüüü :salut:

Arkadaşlar son dakika kararımı verdim üzülerek belirtiyorum ki bu eğlenceden kendimi mahrum bırakmış durumdayım tabii ki tamamen teknik nedenlerden dolayı :p (hava şartları yani :pale: ) gelemiyorum umarım bu kamp olayını tekrarlar ve yazın tadını çıkarırız. Hepinize iyi eğlenceler

gelemeyeceğimi üzelerek belirtmek zorundayım arkaşlar. bu havada böbreklerim kastırır beni. iyi eğlenceler

Arkadaşlar hava güzel olacak.Yağmur yağsada 10 15 dakika yağar biter.Son 3 gündür uzun süren yağmur gördünüz mü.Biz higway le beraber 15:30 da buluşup kamp yerine gidicez.Fikrini değiştiren yada bizimle gelmek isteyen arkadaşlar haber versin.

Slm ArkadaŞlar Bende 5.6 Gİbİ Cikacam Benle Gelmek İsteyen ArkadaŞlar Varsa SÖlesİn Veya O Saaatte Gİden ArkadaŞlar Varsa Bende Onlarla Geleyİm Ve TelefonlaŞalim Ben BeylÜkdÜzÜndeyİm Gelecek ArkadaŞlar Varsa Benİ Arasin BuluŞalim 0 537 301 77 60 Bu Telefondan Bana UlaŞin HoŞcakalinnnn

AekadaŞlar Burda Havalar Harİka Şİmdİ ArkadaŞlardan Da Haber Aldim Orda Daha GÜzel Hava Ve Yarin Bugun AkŞamada GÜzel O0lcak Gelmek İsteyen Varsa Ben Toplayim :) Beraber Kaplum Baga Şekİlde Gİderİz Tin Tin:):)

Son düzenleme:
AnTiKa' Alıntı:
Slm ArkadaŞlar Bende 5.6 Gİbİ Cikacam Benle Gelmek İsteyen ArkadaŞlar Varsa SÖlesİn Veya O Saaatte Gİden ArkadaŞlar Varsa Bende Onlarla Geleyİm Ve TelefonlaŞalim Ben BeylÜkdÜzÜndeyİm Gelecek ArkadaŞlar Varsa Benİ Arasin BuluŞalim 0 537 301 77 60 Bu Telefondan Bana UlaŞin HoŞcakalinnnn

Biz 15:30 gibi çıkıyoruz yola sana uyarsa geçerken alalım seni

JutaŞ Can Uyarsa O Zamana İŞİm Bİtersen Ok Benİ O Saatte Ararsan Sevİnİrİm Can Yada Be Arayim Sen Tel Ver BeylÜk DÜzÜnde GÖrÜŞÜrÜz Ama Bİr Aksİlİk Olursa Sİz Gİdersİnİz Bende Yalniz Gelİrİm Galİba Bu GİdİŞle Kİmse Yok Galİba:) Ok

SLM TEKRAR ÜZGÜNÜM İŞİM CIKTI ANCAK BEN GECE GELİCEM MALESEF SON DAKKA DA İŞİM CIKTI ŞANSIN BÖLESİNEDE NE ETMELİ YAHU:) NEYSE ARKADAŞLAR GECE GÖRÜŞMEK DİLEYLE HOŞCAKALINNN ALLAHA EMNETSİNİZ:pr:

Son düzenleme:
0538 458 58 47 benim no.Ben senin noyuda kaydediyorum şimdi.Yola çıkmadan konuşuruz.

Yok mu başka gelen.Bakın hava da güzelmiş orda.

Son düzenleme:
Ben fırsatı ortaya dökmeye çalışıyorum millet önüme taş koyuyor böyle adaletin ben yaaa :salut: Normalde izinliyim bu gece ama yıllık izinden dolayı mafiş :salut:

Arkadaşlar ben yeni uyandım yav gittiniz mi.Heey orda kimse varmııııı :silent: Geç kaldım galiba...Neyse uyumaya devam edeyimm ZZZzzzzzZZZZZZZzzzzzzzzzzzz

Cemaat, hava harika yer harika, ortam mangal yapmaya müsayit, yağmur filan yok, saat 14:15 gibi gruplan buluştum. 17:30 itibariyle ayrıldım. Hava harikaydı, millet denize girdi, şimdi muhtemelen mangal hazırlıkları başlamıştır. Çok şey kaçırcak olanlar acele edin, gidin. Ortam harika, DostArk, yaklaşık 2m boyunda mangal ayarladı, sonradan gelecekler mangal filan getirmeyin boşa, hade baay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar