yaw ne demek sonunda geliosunuz demek..:cat: özellikle beklioz..:rendeer:kuvva' Alıntı:izmir den katılıma müsade varmı.
serkan79' Alıntı:tolga sen dün gece dediğim şeyleri hallettinmi bakem ne oldu feribot vapur fiyatları ve pansiyon işi
ben biliom senin nereye kitlendinii..ah su senin +1 calısmaların..:mrgreen: :mrgreen:FutureShock' Alıntı:Eeeeee kemülüs kümülüs abi yok bakamadım dün bi gece bi muhabbete kitlendim sabahlık oldum.Görevlerimi yerine getiremedim :salut:
zuhtupasa' Alıntı:ben biliom senin nereye kitlendinii..ah su senin +1 calısmaların..:mrgreen: :mrgreen:
S&S
yaw tolga seninde bu patlatma merakın yani..FutureShock' Alıntı:Çok az kaldı bombabomba.com yapıcamOluyo oluyo:queen:
FutureShock' Alıntı:Nerde okuduysan bi alyını çızıktırıver de bizde doyuralım karnımızı :cherry:
serkan79' Alıntı:senin karnın doymazki :mrgreen:
FutureShock' Alıntı:Yav ben ayarları değiştirdim.Her sayfada 50 mesaj çıkıyo.Sen 6.sayfada diosun ama bende toplam 4 sayfa var.O yüzden her sayfada 50 mesaj olmak üzere bi hesaplayıp bana göre kaçıncı sayfa da olduğunu bi söylersen vedat abi sana zahmet :queen: :queen:
Sizinle ayrı görüşiciğiz.Burdan rencide etmek istemiyorum saygılı bi kişiliğim var![]()
FutureShock' Alıntı:Aman iyi kurtardık yine.Serkan abi sen ne zaman kaldırıyosun otobüsü??
yaw illa ATV'yle mi gidebiliyoruz sahile? motorla gidilemiyor muymuş? zira bu amaçla almamış mıydık biz motorları???:silent:Skullhunter' Alıntı:Değişik bir aktivite var atv ile 40 dk orman içinde safari yapıyoruz ve rivada araba ile gidilemeyen yolu olmayan bir sahile varıyoruz burda denize girebiliriz. Tam kesin değil ama isterseniz mayolarınızı getirin :queen:
fevkalbesher' Alıntı:yaw illa ATV'yle mi gidebiliyoruz sahile? motorla gidilemiyor muymuş? zira bu amaçla almamış mıydık biz motorları???:silent:
bu arada [MT] okumaktan sebep kovulacaz bi'gün ama du bakalım...