[MT - İstanbul] 06 Agustos / Riva Öğümce Köyü MT Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motorsuzummm ..işte gelemeyeceğim bir gezi daha.. şu mt grubu 20 bine dayandı diyeler, herkes 50 kuruş verse(500 000tl) bana bi motor çıkar bende böle gezilerde iç geçirmem demi ama..

herkese iyi eğlenceler ..benim için de eğlenin. özellikle ATV safari kaçmaz dı ..off of.

Merhaba ark.lar

Butun msj.ları okudum, baktımki herkes birbirini tanıyor. Genelde yeni olmama rağmen ortama iyi ayak uydurmaya çok kişi ile tanışmaya çalışırım.

3 ay once cbr 125 alıp motor dunyasına giriş yaptım ve gecen cumartesi ise direksiyon sınavından geçtim yani ehliyet almama 1-2 hafta kaldı. Aslında olayın şu; ehliyet alana kadar hiçbir geziye buluşmaya katılmayacaktım ama baktımki rivaya paintball oynamaya gidiyorsunuz, paintball diyince beni derinden vurdunuz. Bende gelmek istiyorum uzun yol pek yapmadım motorla ehliyetim olmadıgı için hep mahalle arasında kullandım siteyi yakından takip ediyorum ama hiç msj. atmıyorum.

Sonuç olarak bende katılmak istiyorum aranıza olurmu?

SKULLHUNTER VE GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...

BİR SÜREDİR İSTANBULDA ASKERLİK YAPAN SİTEMİZİN MODLARINDAN POWERBYAYDIN KARDEŞİMİZDE BU GEZİYE KATILMAK İSTİYOR...AMA KENDİSİ BİRAZ SIKILGAN VE UTANGAÇ YAPISINDAN DOLAYI "KİMSEYE YÜK OLMAYAYIM ABİ" FORMATINDADIR...KENDİSİYLE BUGÜN GÖRÜŞTÜM VE SANA BİR MOTOR AYARLARIZ KANKA DİYE SİZLERE GÜVENEREK GARANTİ VERDİM...YANİ BİR ASLAN PARÇASI BİR CENGAVER ARANIYOR...KENDİSİ HAFİF YAPIDA BİRİ ARTÇI TECRÜBELİDİR...

MOTORUNA KABUL EDECEK ASLAN PARÇASINDAN RİCAMIZ ŞUDUR...

1.KENDİSİNİ ULAŞIM PROBLEMİ OLDUĞUNDAN SAAT 10 DA BULUŞMA YERİNE GELEMEZ...BU NEDENLE SAAT 09.00 DA BİRLİKTEN ÇIKIŞ İTİBARİYLE ANADOLUKAVAĞI DOĞU KAPISINDAN ALINMASI GEREKECEKTİR...

2.KASKI YOKTUR....

3.AKŞAM SAAT 18.00 DE BİRLİĞİNE TESLİM OLMASI GEREKMEKTEDİR...BU DETAY ÇOK ÖNEMLİ...YANİ AYDIN'I ALACAK ARKADAŞ FEDAKARLIK YAPACAK VE ERKEN DÖNECEKTİR BİR ŞEKİLDE....

ARTIK VATAN MİLLET SAKARYA DİYOR VE PAMUK MOTORLARINIZA MÜSAİTSE KIYIP ASKERİMİZE SAHİP ÇIKMANIZI RİCA EDİYORUM...

ÇOK EFENDİ DÜZGÜN KALİTELİ BİR ARKADAŞTIR...VUKUATI YOKTUR...ÖNÜNE NE KOYSANIZ YER...USLUDUR...AŞILARI YENİ TAMAMLANDI...SİZİ ÜZMEZ...:queen:

HADİ BE KOÇLAR YÜRÜYÜN BE...KİM TUTAR SİZİ...

YOKMU ARAMIZDA BİR KAHRAMAN....

YAPALIM Bİ AMBİANS TE BE KIZANCIKLAR BEE...:p

mete_han' Alıntı:

BİR SÜREDİR İSTANBULDA ASKERLİK YAPAN SİTEMİZİN MODLARINDAN POWERBYAYDIN KARDEŞİMİZDE BU GEZİYE KATILMAK İSTİYOR...AMA KENDİSİ BİRAZ SIKILGAN VE UTANGAÇ YAPISINDAN DOLAYI "KİMSEYE YÜK OLMAYAYIM ABİ" FORMATINDADIR...KENDİSİYLE BUGÜN GÖRÜŞTÜM VE SANA BİR MOTOR AYARLARIZ KANKA DİYE SİZLERE GÜVENEREK GARANTİ VERDİM...YANİ BİR ASLAN PARÇASI BİR CENGAVER ARANIYOR...KENDİSİ HAFİF YAPIDA BİRİ ARTÇI TECRÜBELİDİR...

1.KENDİSİNİ ULAŞIM PROBLEMİ OLDUĞUNDAN SAAT 10 DA BULUŞMA YERİNE GELEMEZ...BU NEDENLE SAAT 09.00 DA BİRLİKTEN ÇIKIŞ İTİBARİYLE ANADOLUKAVAĞI DOĞU KAPISINDAN ALINMASI GEREKECEKTİR...

2.KASKI YOKTUR....

3.AKŞAM SAAT 18.00 DE BİRLİĞİNE TESLİM OLMASI GEREKMEKTEDİR...BU DETAY ÇOK ÖNEMLİ...YANİ AYDIN'I ALACAK ARKADAŞ FEDAKARLIK YAPACAK VE ERKEN DÖNECEKTİR BİR ŞEKİLDE....

ARTIK VATAN MİLLET SAKARYA DİYOR VE PAMUK MOTORLARINIZA MÜSAİTSE KIYIP ASKERİMİZE SAHİP ÇIKMANIZI RİCA EDİYORUM...

ÇOK EFENDİ DÜZGÜN KALİTELİ BİR ARKADAŞTIR...VUKUATI YOKTUR...ÖNÜNE NE KOYSANIZ YER...USLUDUR...AŞILARI YENİ TAMAMLANDI...SİZİ ÜZMEZ...:queen:

Mete Aabicim,

eğer acemi sürücü kabul ederse ben aliim sevgili modumuzu, zaten erken kaçmayı düşünüyorum. fakat Anadolu Kavağı nere ki :silent: ayrıca Riva nere onu da bilmiyorum :queen:

ordan riva'ya yol varsa güzergahımızı anadolu kavağı'ndan geçirelim. karadeniz kıyılarındaysa bura kavak'a yakın olmalı diye düşünüyorum.

sürücülüğüm konusunda göksel referansımdır, TV Makinesi çıkartmasında gidişte artçım olmak zorunda kalmıştı. sonra nedense çıkışta görünmedi :queen: :queen: :queen:

BENDE ALABILIRIM...AMA GUZERGAH BENIM ICINDE PROBLEM. YOL TARIFI GEREK. BANA YAZIN BEN ALIYIM.AMA GUN ICINDE COK YOGUN OLUYOM VE OKUYAMIYOM MESAJLARI VE EKRAN KAYMIS OLUYOR.EEEE TUM MT COK YOGUN YAZIYOR VE SABAH 5 SAYFA OLAN TOPIC AKSAM 15 SAYFA OLUYOR:wiinkk: .OZELE YAZARSAN YADA 0542 484 22 93 PBX:queen: :queen: :queen: :pr: :pr: ARARSAN DURUMU AYARLARIZ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kayıt yaptırmak gerekiyor mu ?
bu sefer gelicem ! :)

ben bir bayan arkadaşımla gelmek istiyorum fakat , 1 ay önce yaptıgım kazadan sonra artık artçı alamıyorum..
yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Herkeze Günaydın :rendeer:

Bugün fazla gweyik yapmayın işlerim youn olucak kaçırmak istemiyorum muhabbeti :)

ben bir bayan arkadaşımla gelmek istiyorum fakat , 1 ay önce yaptıgım kazadan sonra artık artçı alamıyorum..

arkadaşlar geziye bende katılmak istiyorum yazarımız hangi değerli arkadaşımızsa benide kadroya dahil ederse sevinirin vehbi karakaya 34 V 2886

Forumdan Uzaklaştırıldı
aybiketa' Alıntı:
Arkadasın buluşma noktasına geldiğinde acıkta kalmaz merak etme..:cat:
S&S

babo bızıde ekle dedık ama eklememıssın :( istemiyonuzmu bızı ben ve esım katılıcaz gezıye

Forumdan Uzaklaştırıldı
aidikurt' Alıntı:
babo bızıde ekle dedık ama eklememıssın :( istemiyonuzmu bızı ben ve esım katılıcaz gezıye
erhan uyuyo..:p siteyi bana sattı ya.. dun aksm aldıgı paralarla fazla ucmuşda..:p
S&S

vedat kaya' Alıntı:
gelicem demen yeter..:cat: :rendeer:

aybiketa senin işin hallolmuş...vedat kaya kardeş sağolsun....hızır gibi mübarek...:queen:

mete_han' Alıntı:

2.KASKI YOKTUR....

Son düzenleme:
zuhtupasa' Alıntı:
Arkadasın buluşma noktasına geldiğinde acıkta kalmaz merak etme..:cat:
S&S

teşekkür ederim..
yalnız, buluşma anından önce belli olursa çok daha iyi olur..
kimseyi zor durumda bırakmak istemem :pale:

fevkalbesher' Alıntı:
Mete Aabicim,

eğer acemi sürücü kabul ederse ben aliim sevgili modumuzu, zaten erken kaçmayı düşünüyorum. fakat Anadolu Kavağı nere ki :silent: ayrıca Riva nere onu da bilmiyorum :queen:

ordan riva'ya yol varsa güzergahımızı anadolu kavağı'ndan geçirelim. karadeniz kıyılarındaysa bura kavak'a yakın olmalı diye düşünüyorum.

sürücülüğüm konusunda göksel referansımdır, TV Makinesi çıkartmasında gidişte artçım olmak zorunda kalmıştı. sonra nedense çıkışta görünmedi :queen: :queen: :queen:

bodybody fevkalbesher bende bilmiyorum inanın...daha doğrusu biliyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum....geçenlerde gittiğimde Kavacaıktan 15 A ya bindim öyle gittim...Anadolu kavağı rahat bulursun...umuryeri denen yer...

ama ormanlık alan içinde akan yollar...kaybolabilirsiniz...

adresi şu KURTARMA GRUP KOMUTANLIĞI
UMURYERİ BEYKOZ...
ANADOLU KAVAĞI...

İSTERSENİZ BEYKOZ MERKEZE GELSİN VEYA siz bir alternatif düşünün....

yada o civarı bilen tarif etsin...

aydın cep 0543 951 98 94...bazen açık bazen kapalı...

benimki 537 335 22 33...pazara kadar irtibatı koparmayalım ....sevgiler...

BODYBODY' Alıntı:
BENDE ALABILIRIM...AMA GUZERGAH BENIM ICINDE PROBLEM. YOL TARIFI GEREK. BANA YAZIN BEN ALIYIM.AMA GUN ICINDE COK YOGUN OLUYOM VE OKUYAMIYOM MESAJLARI VE EKRAN KAYMIS OLUYOR.EEEE TUM MT COK YOGUN YAZIYOR VE SABAH 5 SAYFA OLAN TOPIC AKSAM 15 SAYFA OLUYOR:wiinkk: .OZELE YAZARSAN YADA 0542 484 22 93 PBX:queen: :queen: :queen: :pr: :pr: ARARSAN DURUMU AYARLARIZ.....

okey pazar gününe kadar halledelim bu ambiansı sen veya fevkalbesher...sevgiler...:rendeer:

ben aydına Merkezi bir yere gelip saat 10:00 daki toplu çıkışa katılabilirmi diye sorayım...yetişemem diyordu ama en azından Üsküdara gelip oradan birileri alır...zamanlamayı ayarlarız artık...

Son düzenleme:
Arkadasini Getir Mutlaka Goturen Bulunur......birde Asker Olan Arkadasimiz Var Bak Kapidan Alinip Kapisina Birakilacak......:))))))

Ben Alirim...herkes Alir
Ok???

tamamdır :)
çook teşekkürler :rendeer:
o zaman görüşmek üzere.. içerenköy carrefour otoparkında
saatlerimizi ayarlıyor muyuz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu cuma itibari ile 1 hafta ist. dışında olacagım için dolayısyıla muhteşem geçecegini düşündügüm geziye katılamayacagım

erhancım listeden atabilirsin beni yer işgal etmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar