fevkalbesher' Alıntı:
Mete Aabicim,
eğer acemi sürücü kabul ederse ben aliim sevgili modumuzu, zaten erken kaçmayı düşünüyorum. fakat Anadolu Kavağı nere ki :silent: ayrıca Riva nere onu da bilmiyorum :queen:
ordan riva'ya yol varsa güzergahımızı anadolu kavağı'ndan geçirelim. karadeniz kıyılarındaysa bura kavak'a yakın olmalı diye düşünüyorum.
sürücülüğüm konusunda göksel referansımdır, TV Makinesi çıkartmasında gidişte artçım olmak zorunda kalmıştı. sonra nedense çıkışta görünmedi :queen: :queen: :queen:
bodybody fevkalbesher bende bilmiyorum inanın...daha doğrusu biliyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum....geçenlerde gittiğimde Kavacaıktan 15 A ya bindim öyle gittim...Anadolu kavağı rahat bulursun...umuryeri denen yer...
ama ormanlık alan içinde akan yollar...kaybolabilirsiniz...
adresi şu KURTARMA GRUP KOMUTANLIĞI
UMURYERİ BEYKOZ...
ANADOLU KAVAĞI...
İSTERSENİZ BEYKOZ MERKEZE GELSİN VEYA siz bir alternatif düşünün....
yada o civarı bilen tarif etsin...
aydın cep 0543 951 98 94...bazen açık bazen kapalı...
benimki 537 335 22 33...pazara kadar irtibatı koparmayalım ....sevgiler...
BODYBODY' Alıntı:
BENDE ALABILIRIM...AMA GUZERGAH BENIM ICINDE PROBLEM. YOL TARIFI GEREK. BANA YAZIN BEN ALIYIM.AMA GUN ICINDE COK YOGUN OLUYOM VE OKUYAMIYOM MESAJLARI VE EKRAN KAYMIS OLUYOR.EEEE TUM MT COK YOGUN YAZIYOR VE SABAH 5 SAYFA OLAN TOPIC AKSAM 15 SAYFA OLUYOR:wiinkk: .OZELE YAZARSAN YADA 0542 484 22 93 PBX:queen: :queen: :queen:

r:

r: ARARSAN DURUMU AYARLARIZ.....
okey pazar gününe kadar halledelim bu ambiansı sen veya fevkalbesher...sevgiler...:rendeer:
ben aydına Merkezi bir yere gelip saat 10:00 daki toplu çıkışa katılabilirmi diye sorayım...yetişemem diyordu ama en azından Üsküdara gelip oradan birileri alır...zamanlamayı ayarlarız artık...