aythakan' Alıntı:Arkadaşlar aramızda 5.000 ve 10.000 km yi geçen arkadaşlarımız memnuniyet ve şikayetlerini anlatabilirmi.
toros' Alıntı:dostum o 250 comet için bayiye kadar gittik baktım ama yetmedi internetten motosiklet netten takip ediyorum ama biri sorun diyo şak cevap biri parça diyo lak cevap problem diyolar hemen tersleniyo hemde sert bişekilde. nereye kadar bu lay lay lom.
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Sizin motorlarda korozyon problemi var mı ?
Benimkinde ufak ufak oksitlenmeler tespit etmeye başladım. daha 6 aylık bir motor için nahoş bir durum.
Paslanmaya karşı garanti var mıydı ?
Not: Benzin göstergesine güvenmeyin 3. defa benzibim bitti:mrgreen:
Alıntı:
wolfson´isimli üyeden Alıntı
Hyosung 250 r almak istiyorum mümkünse ikinci el ve kanuni popcorn 90 motorumla takas yapabilecek bi arkadaş olsun. RS125 yada CBR 125 de olabilir.
MERHABA 250 R ALMAK İSTİYORSANIZ BİRAZ ACELE ETMENİZ GEREKİYOR AY BAŞI İTİBARİYLE MUHTEMELEN ARTIŞ OLACAK BİLGİNİZE BİZE [email protected] yada 212 229 54 97 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz
ADRES: İSTİNYE DERE SK NO 16 İSTİNYE SARIYER
aythakan' Alıntı:Komtan, Bu motorları almayı gerçekten çok istiyordum. Şekli şemali gerçekten iç gıcıklayıcı. Epeydir araştırma yaptım bu motor hakkında. Elde ettiğim bulgular ışığında ve son gelişmeler üzerine 30-40 bin kilometrede hyosung 250 görmeden bu motordan almama kararı aldım. 30-40 binde hyosung 250 görene kadarda birtek kelime yazmayacağım bu yada diğer hyosung başlıklarına.
johnny_rook' Alıntı:daha önce bir çok kez bu konu ortaya atıldı, 40 - 50 bin km yapan hyo da vardır kardeşim, gidin avrupadaki sitelere bakın illaki vardır, sonuçta çok da yeni bir marka değil, bu makinaya sahip olanların bu konuda hiç bir kaygısı yok işte, devamlı sormak anlamsız geliyor o kadar........
fiyat - performans olarak baktıgımızda gerçekten Türkiyede sınıfında tek oldugunu düşünüyorum, üstelik arkasındaki firma da sektörde çoğu firmadan daha fazla malına sahip çıkan bir anlayış içinde şu an
trasher' Alıntı:bu arada beim depo hafif sallanıyo gibi nedendir niedir bir bilen var mı?
Dark ayaklık üzerindeki switch in çıkan dilinin tam basmasını sağlayacaksın hepsi o kadar 4 tane vida tutuyor...dark' Alıntı:bazi arkadaşlar illa problem görmek istiyorlar.
bugün bir problem keşfettim. ayalıkta bir guvenlik tedbiri varya hani; ayaklık açık iken motoru viteste çalıştıramayalım diye. bendeki nedense cok hassas; ayağım kaza ile ayaklığa değdiğinde ve ya ayaklığı sert kapattığımda bazan ayaklık açıkmış gibi algılıyor ve marş basmıyor. gerçi şimdiye dek iki kez başıma geldi ama kusurmudur? kusurdur.
neyseki yapilmasi gereken ayaklıktaki bir anahtarı ayarlamakmış sadece.