herkese çok teşekkürler
Merhaba
hiç unutamayacağım süper bir gün yaşadım bugün,
Güzel bir hafta sonu geçirmek yerine, tüm gününü benim motorsikleti getirmek için bana ayıran
Trashere,
İstinye motora gittiğimizde bizleri görmek için gelmiş olan
jonny rook'a
Ve benim gibi bugün motorunu teslim alan
ballytne (hayırlı olsun) çoook teşekkürler
Gökhan sağolsun bugün Göztepeden kalkıp benim için k.mustafapaşaya geldi. ardından istinyeye gittik,
hakan bey cidden süper biir insan motoru almışız alışveriş bitmiş buna rağmen hizmette sınır yoktu. aman çocuklar dikkatli olun şöyle yapın Hatta bana pazarlıkta olmamasınaa rağmen başka hedilyeler bile verdi, motorsiklet alacakların mutlaka istinye motora gidip en azında bilgi almalarını tavsiye ederim.
Muritu iyi ki vermişsin o adresi
trasher sende istinye motorla ilgili deneyimleri bizimle paylaşmasaydın herhalde bu kadar mutlu olamazdım şimdi.
Yaa cidden motorsiklet arkadaşlığı (kardeşliği ) başka birşey
Gökhanın su ter içinde kalması ve gökhan uğraştırdım seni dediğimde hiç önemli değil demesi başka birşey,
Evet
Gökhan
İlk olarak söylediğin gibi eminönüne giderek senin monta benzeyen (revit) bir mont aldım. ayrıca yine aynı markadan bir eldiven (ilerleyen saatlerde yapabilirsem resimlerinide eklemeyi düşünüyorum) kaskı ise lazer aldım şu an için bu kadar yeter.Başka birşey alacak durumum kalmadı

Ardından heyecanla eve döndüm ve hazırlıklarımı yaptım (montumu ve kaskımı alarak (bismillah)
ilk motoru çalıştırdığımda inanın çok korktum ben bunu süremicem dedim kendi kendime otorparkçının gazıyla ya allah diyerek çıktık yola tam bir buçuk saat paşa da sokak kalmadı. Daha devam edecektim ama insanları rahatsız ettiğimi düşünerek tekrar eve döndüm

Arkadaşlar Daha önce diğer kardeşlerimin söylediği gibi bu motorsiklet bir harika ve kullanması inanın çok kolaymış sadece çok dikkatli olmak gerekiyor galiba daha şimdiden sokak aralarından bıktım ama ehliyetim olmadığı için ne yapacağım bir buçuk ay bilemiyorum.
Tüm arkadaşlara çooook teşekkürler
aytskal Kardeşim çook geçmiş olsun. Sende birşey yokya ona şükredelim. Umarım çok ciddi birşey yoktur.