sorma yahu bir lockpick yapacak adam bulamıyorum.
herhal herşey için bir karakter yaratmak gerekecek.
oldum olası pvp olayına ısınamadım, pve daha zevkli şu ana ama savaş arenaları fena değil.
Lockpicking için adama ihtiyacın yok ki. Rogue trainer'a sorduğunda sana lockpick'i nerde geliştireceğini söylüyor.
Horde için sırasıyla şöyle
Rachet- Rachet inn'in önünden korsanların olduğu bölgeye gidiyorsun orada gemiler var. Gemilerin içinde de kilitli box'lar.
Barrens- Barrens haritasının sağ üst köşesinde lvl10 gibi gelen bir rogue questi vardır. Pipo alma questi o questin yapıldığı kulenin tepesinde bir kilitli box var.
Stonetalon Mountains- goblinlerin olduğu bölge
Badlans- angorr fortress
kısacası rogue trainer sana nereye gideceğini söylüyor level'ına göre.
Ayrıca humonoid mobları kesmeden önce pickpocket yaparsan yine kilitli box düşüyor.
Birde lockpick 125'e kadar, eğer engineer mesleğin varsa (rogue için uygun mesleklerden biridir) traning box yapabiliyorsun.
En sıkıntısız yöntem her levelda pick pocket yaparak mob'lardan kilitli box düşürmek aralarıda bu haritalardaki sabit kutularla doldurmak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
ekleme yaptığında db error yedim
--------
PVE ise bence Achievment olayı ile iyi bir guildde değilsen bitti. PUG'lar yapılıyor gerçi ama PUG ile nereye kadar gidebilirsin. Dandik bir heroic için bile adam hemen achivment soruyor. Sanki anasından öyle doğmuş.