Olmuştur 2004-2005 falandı galiba oynadığımda.
Yok KO hiç bulaşmadığım oyunlardan biridir. SWG'ydi. Şimdiye kadar yazılmış en iyi mmorpg oyununun sony tarafından nasıl batırıldığını izledik hep beraber. Sony o hataları yapmamış olsaydı WoW bu kadar popüler olamazdı. SWG'den kaçanların hemen hepsi wow'a gitti.
Hımm SWG hiç aklıma gelmemişti. Star wars temalı bi MMORPG daha çıkıyoru sanırım. Detaylarını unuttum şimdi onu epey güzel bulmuşlardı ama bakalım nasıl olcak.Benzer kaderi paylaşan bir oyun da Age of Conan aslında. Oyundaki hatalar yüzünden çok oyuncu kaybetti ilk aylarında...
Hiç MMORPG oyuncusu yok mu?
6-7 yıldır cafelerde falan arkadaslarla hep counter ,half-life oynuyorduk...
1 yıldırda kendı pc m var..gene counter var ama half-life den giriş yapıyorum...
haly-life ilk sayfada new game var...suana kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı tek oyuncu ile ve ilerlemelı oyun oldugu...
bı keresınde bı gırıs yaptım ordan bı vagonda yarım saat gıttı gıttı sıkıldım kapamıstım...gecen hafta bıraz sabredıp bekledım..sonunda oyun acıldı..bayada guzelmıs yani...1 haftadır her aksam oynuyorum..daha bıtıremedım...dün en son füzeyı yolladım uzaya...
time shift 2 yi tekrar yükledım bı daha bıtırecegım...

böle canavar, ucubeli oyunlardan bıraz tırsıyorum acıkcası...şeklını şemalını bılmedıgım bı yaratık bırden hööö dıye anıden ustume atlayınca tırsıyom yaw...:cherry::cherry: baya gercekcı oluyolar ondan yanı...mesela half-laife dada öyle yaratık bi suru ama cızgı fılmlerdekı gıbı oldugu ıcın korkmuyom...bıde serieus samdekı yaratıklara cızgı fılmdekıler gıbı oldugu ıcın ondanda tırsmıyom....
cod serısı gıbı oyunları daha cok sevıyom....
oyun cd -dvd sı elınde olan varsa, adres vereyım, karsıdan ödemelı olarak kargoya verın gelsın...
ciddiyim haa...![]()
bi ara bayabi orjinal oyun almıştım battlefield serisi vardı
ancak arkadaşlara verdim 2142 kayıplarda nhl 2007 kayıplarda battlefield2 kayıplarda :salut:
şu an SOLDAT diye bi oyuna sardım 2D li ama manyak eğlenceli bi oyun yaa![]()
timeshıft2 bıttı...
sımdı maxpayne 2 yı oynamaya basladım...suan karakola cektıler benı...sonumu hıc ıyı görmuyom ama :queen::queen:
çok uzun süre ultima online oynadım keza diablo'yu da yine çok uzun süre oynadım hala da oynarım. bu ikisi dışında arada ufak tefek oyunlar da oynadım ama hepsi anlık oyunlardı. şu anda da nfs ve pes takılıyorum. diablo 3 gelene kadar da bilgisayarımı değiştirmeyi planlamıyorum. o yüzden de oynabaildiğim oyunlar kısıtlı lakin aç-oyna-kapat-unut tarzı oyunlar değil de kendisine bağımlılık yapan oyunlar önerirseniz sevinirim.