bizim arkadas aldi 500 tl ye ...bass gitar ibanez amfi fiyata dagil...4 telli o da yeni basladi...gitari ben aldim 2 haftaligina ondan...cok rahat ve ele geliyor...o ladlar 2 gun sonra klasik gitar ladi gibi oluyor...gitarin markasi ibanez ama ama tam olarak hatirlamiyorum RGDX mi oyle birsey idi ...sana diyecegim ben o zamanlar ilk defa elime bass almistim ve tabir yerindeyse cuk diye oturdu elime...ibanezden sasma cortu cekersin![]()
Efet arkadaslar bu bölümde motosikletli basistlerimizi bir araya toplayalım...Eğer sitemizde varsa vardır inşallah...
Bass hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlardan bişeler danışayım ilk olarak...350-450ytl arasında bir bütçem var...Yeni başlayacağım hangi model kaç telli önerirsiniz?Benim kafamda cort action var...Ayrıca beş telli olarakta cort v var.Ama beş telli pek de önemli deil benim için başlangıçta...Ayrıca cort gb43 içinde başlangıç için ii gitar diyorlar.Yorumlarınızı bekliyorum...
Umarım kalıcı ve devamlı güncellenen bir başlık olur..
oley ya sonunda bir basçı daha önerebiliceğim model washburn dür benimde ilk gitarım ve halen daha kullanıyorumtonları biraz serttir ama 45 lik tel taktınmı amfiden bassı mümkün olduğunca kıstınmı fenderlere yakın bir ton alabilirsin
ben 0 aldım fiyatı düşmüşte olabilir 2. el piyasasını bilmiyorum malesef
ale: :rendeer:
oley ya sonunda bir basçı daha önerebiliceğim model washburn dür benimde ilk gitarım ve halen daha kullanıyorumtonları biraz serttir ama 45 lik tel taktınmı amfiden bassı mümkün olduğunca kıstınmı fenderlere yakın bir ton alabilirsin
ben 0 aldım fiyatı düşmüşte olabilir 2. el piyasasını bilmiyorum malesef
ale: :rendeer:
selamlar bende bursadan basistim..
arakdaşlar bendede esp b206 6 telli bas gitart var ayrıca xb120 den çevirme perdesiz bas gitar var ikiside satılıktır.