MT Bas Gitarist Bölümü

ben bas gitar değil de folk gitar çalıyorum ama basist gitar falan ilgimi çekti teşekkürler...

bas gitarist bölümü varsa ben de bi bölüm istiyorum folk gitarist bölümü:mrgreen:

Son düzenleme:
Bende washburn xb100 var bana yetiyor,bence sanada yeter ben konserlere çıktım bir gayette iyidi birde effecter alırsan sana hayli hayli yeter:)

Bende washburn xb100 var bana yetiyor,bence sanada yeter ben konserlere çıktım bir gayette iyidi birde effecter alırsan sana hayli hayli yeter:)

Bende de xb100 var evde ampli oalrak marshall mb30 kullanıyorum. Stüdyoda da 65w lık bir ibanez var.

@ultraukala

Dostum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor. Görüşemiyoruz. Bir kaç kere daha geldim toplantıya ama sen gelmedin. Hayırdır?

Selam arkadaşlar forumda yeniyim bas gitarist bölümü olduğunu düşündüğüm son forumdu diyebilirim :D kaliteli insanların bulustuğu cok renkli ve güzel bir site bu... gitarım jazz bass amfi olarak da fender bxr100 var.Diğer arkadaslarım gibi bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herkese iyi forumlar...

akın bu arada naaptın halledebildinmi amfi sorununu

valla açıkçası bu sene pek üstüne düşemedim bass'ın...Ayrıca senin bass'ı da kullanmaya başladım 5telli'den daha zevkli geldi...Şu üni olayı tamamlansın da halledicem...Bu arada İTÜ JEoloJi Müh...Oldu yerleştirme...

Bende de xb100 var evde ampli oalrak marshall mb30 kullanıyorum. Stüdyoda da 65w lık bir ibanez var.

@ultraukala

Dostum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor. Görüşemiyoruz. Bir kaç kere daha geldim toplantıya ama sen gelmedin. Hayırdır?

Valla tatil girdi gireli kendimi yollara vurdum...Bursa2da pek takılmadım.Ayrıca o gruba devam da edemedim.Özel sorunlardan ötürü...Neyse görüşürüz :cat:

Son düzenleme:
süper çok sevindim dostum :) bildiğim akdarıyla tam istediğin yer değil ama olsun :)

4 tellinin yeri ayrıdır :)

Asıl hedefim itü idi lakin başka bir bölümü olsun o okulu seviyorum.Ayrıca geçiş olabiliyormuş diğer müh. dallarına o yüzden çok sevindim.Belki geçebilirim belli olmaz...

bi bölümde ben istiyorum ozaman MT BAĞLAMA bölümü:queen::queen:
türk ensturmanı sonuçta

bu arada son yıllarda türkülerde bas gitar ve klasik gitar çok kullanılmaya başlanıldı çok iyi uyum sağlıyor şahsen gitarın o güzel tınısı türkülere

Son düzenleme:
Başlığa bakmayalı bayağı zaman geçmiş =)

Başlık aslında bass gitarist bölümünden çok müzikle ilgilenenler başlığı olmaya aday =)

Bende de Ibanez ICEMAN IC300 var.

Amfi olarak da Laney MXD 30 kullanıyorum.

LANEY%20MXD-30.jpg

Processor olarak ne kullandığımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende elektro çalıyorum arkadaşlar.cort...onu çok seviyorum:p

Güzel bir başlık aslında ama açarken bu şekilde açasım geldi bilmiyorum neden...Hepinizin fikirlerini ortaya açmasını isterim.Herkesin birbirinden öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyorum.Özellikle benim.Çok uzun süre ara verdim müziğe ve genel olarak vasata düştüm..Ben de yaklaşık 10sene kadar düzenli olarak bağlama çaldım ardından bıraktım.Ama harbiden bıraktım elime hiç almadım.Evimde biri uzun bi kısa olmak üzere iki tane bağlamam var...

Bass'a da ritme olan bi ilgim vardı zaten 2sene önce başladım fakat geliştirme için kendimi pek bişe yapmadım...Şu sıralar yeniden elime alacağım sanırım.Çünkü yeni bir grup oluşturma aşamasındayız...Güzel bir repertuar hazırlamış arkadaslarım.20parçalık.Onunla uğraşacağız...Bahara doğru haber veririm..5ve 4telli olmak üzere (semih'im sağolsun) iki bass'a sahibim...Amfi ve pedal pek üstüne düşmediğimden almadım daha...

Güzel bir başlık aslında ama açarken bu şekilde açasım geldi bilmiyorum neden...Hepinizin fikirlerini ortaya açmasını isterim.Herkesin birbirinden öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyorum.Özellikle benim.Çok uzun süre ara verdim müziğe ve genel olarak vasata düştüm..Ben de yaklaşık 10sene kadar düzenli olarak bağlama çaldım ardından bıraktım.Ama harbiden bıraktım elime hiç almadım.Evimde biri uzun bi kısa olmak üzere iki tane bağlamam var...

Bass'a da ritme olan bi ilgim vardı zaten 2sene önce başladım fakat geliştirme için kendimi pek bişe yapmadım...Şu sıralar yeniden elime alacağım sanırım.Çünkü yeni bir grup oluşturma aşamasındayız...Güzel bir repertuar hazırlamış arkadaslarım.20parçalık.Onunla uğraşacağız...Bahara doğru haber veririm..5ve 4telli olmak üzere (semih'im sağolsun) iki bass'a sahibim...Amfi ve pedal pek üstüne düşmediğimden almadım daha...

Bassist birkaç arkadaşım var ders verenler vs vs her konuda birilerine yönlendiririm seni. Msn profilimde var

Kardeşlerim,

Şartlar gerektirdiğinden dolayı 6 ay önce almış olduğum Marshall MB30 30 w lık bass amplimi satmak zorundayım. 0 fiyatı 370 ytl civarı olan ampli için 250 ytl istiyorum. Ampli Gebze'de Altıdan_sonra Music shop'tadır. Kutusuyla beraber herşeyi bendedir. şimdiden hayırlı olsun.

Sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar