Louis Johnson çok hoşuma gidiyor slap tekniği harbi tokatlıyo gitarıkim download edicek buradamı paylasıcan bende de var o nun tam eğitim cdsi yani buranın dışında paylaşıcaksan e mule limewire tarzı programlar aracılığı ile temin edile bilir illa HTTP uzerinden download edicem diyosan o ayrı winrar ile parçalara böl rapid e upload ed ? anlamadıysan daha açıklayıcı davrana bilirim :bounce:
BASSLANDIM BASSLANDIM!!!5şubat 2007 itibari ile ilk bassıma kavuşmuş oldum...
Cort GB35A ..........2. el aldım gitarı ayrıca çok iyi 2kişi ile de tanışmış oldum...Çok temiz bakılmış bir gitar doğrusu sıfırından pek bi farkı yok...Pil kapağının oradaki ufak bir çizik dışında...Çok mutluyum yalnız jakı bozukmuş hala daha evde çalabilme fırsatı yakalayamadım...Almadan önce stüdyoda bizim arkadasların grubuna çalıştıkları parçaya eşlik etti dinledim sesini o kadar hevesim kursağımda kaldı doğrusu...:salut: Önümüzdeki 2gün de çalışmam gerek giip alamıyorum da off yaaa...Perşembeyi beklemem gerekecek....:farao:
Ama yine de çok mutluyum..
Gitaaarımmm bozzuuullduuuuuuuuuuuuur:
cumayada kosner gibi bi ıvır zıvır var ne yapacağım ben yaaaa:salut:
yahu sap şu an büyük gelio buldum bir 5 telli ama işte..bar olayı yarın nasıl alışçam ben![]()
bulmam laızm bir yerden 4 telli yada birine yaptırmam laızm şu gitarı ikiside zor sona bıraktım çünkü herişimi bıraktığım gibi:queen: