MT Bas Gitarist Bölümü

bizim arkadas aldi 500 tl ye ...bass gitar ibanez amfi fiyata dagil...4 telli o da yeni basladi...gitari ben aldim 2 haftaligina ondan...cok rahat ve ele geliyor...o ladlar 2 gun sonra klasik gitar ladi gibi oluyor...gitarin markasi ibanez ama ama tam olarak hatirlamiyorum RGDX mi oyle birsey idi ...sana diyecegim ben o zamanlar ilk defa elime bass almistim ve tabir yerindeyse cuk diye oturdu elime...ibanezden sasma cortu cekersin :D

bizim arkadas aldi 500 tl ye ...bass gitar ibanez amfi fiyata dagil...4 telli o da yeni basladi...gitari ben aldim 2 haftaligina ondan...cok rahat ve ele geliyor...o ladlar 2 gun sonra klasik gitar ladi gibi oluyor...gitarin markasi ibanez ama ama tam olarak hatirlamiyorum RGDX mi oyle birsey idi ...sana diyecegim ben o zamanlar ilk defa elime bass almistim ve tabir yerindeyse cuk diye oturdu elime...ibanezden sasma cortu cekersin :D

arkadaşın adı Uluç mu acaba? :)

Efet arkadaslar bu bölümde motosikletli basistlerimizi bir araya toplayalım...Eğer sitemizde varsa vardır inşallah...

Bass hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlardan bişeler danışayım ilk olarak...350-450ytl arasında bir bütçem var...Yeni başlayacağım hangi model kaç telli önerirsiniz?Benim kafamda cort action var...Ayrıca beş telli olarakta cort v var.Ama beş telli pek de önemli deil benim için başlangıçta...Ayrıca cort gb43 içinde başlangıç için ii gitar diyorlar.Yorumlarınızı bekliyorum...

Umarım kalıcı ve devamlı güncellenen bir başlık olur..

oley ya sonunda bir basçı daha önerebiliceğim model washburn dür benimde ilk gitarım ve halen daha kullanıyorum :) tonları biraz serttir ama 45 lik tel taktınmı amfiden bassı mümkün olduğunca kıstınmı fenderlere yakın bir ton alabilirsin :) ben 0 aldım fiyatı düşmüşte olabilir 2. el piyasasını bilmiyorum malesef :pale: :rendeer:

oley ya sonunda bir basçı daha önerebiliceğim model washburn dür benimde ilk gitarım ve halen daha kullanıyorum :) tonları biraz serttir ama 45 lik tel taktınmı amfiden bassı mümkün olduğunca kıstınmı fenderlere yakın bir ton alabilirsin :) ben 0 aldım fiyatı düşmüşte olabilir 2. el piyasasını bilmiyorum malesef :pale: :rendeer:

Biraz geç kaldın sanırım...Keşke tarihe baksaydın...

Washburn ise kesin xb100dür:)Bende o modeli kullanıyorum ama satacam gitar electro alacam:)

omaygat, bu grubu niye daha önce görmedim:)
heavy metal basçısı aranıza katılmıştır:) (1 senedir çalmıyorum doğru düzgün, paslandım:))

Arkadaslar Elimde Cort G-200 Var Yeni Gitar aldıgım İçin Satıyorum Elektro Gİtar Severler İçin Duyurulur.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
arakdaşlar bendede esp b206 6 telli bas gitart var ayrıca xb120 den çevirme perdesiz bas gitar var ikiside satılıktır.

Yin

merhaba... 2002 senesinde Washburn xb - 120 ve Marshall bassstate 30 ekipmanlarıyla konuya dahil olmuştum. Daha sonra washburn u fretless e çevirip Yamaha Trb - 1005 f sahibi oldum. ton aralığı geniş, rahat ve şık bir enstrumandır. forumda yeniyim bu arada... ilk motorumu da daha yeni aldım zaten. bir motosiklet forumunda ilk yazdığım forum mesajının da bas gitarla alakalı olması nasıl bir ironidir ben bile çözemedim :) herkese sevgi ve saygılarımla...

kendime orta halli bas gitar almayı düşünüyorum.
sdgr diye bir marka dikkatimi çekti.
bunun japonları ve eski modelleri alınır mı?
bir de ben terimlerini çok anlamam
ama yumuşak tonlarını severim.
mesela bir kaç kez bas gitar alacağım diye çıktım
sonra fender jazz bass sesi duyunca bunu almadıktan sonra bas gitar almanın anlamı yok diyerek vazgeçtim :)

uzun lafın kısası ben daha çok anadolu rock ve halk müziğinde arkada çalmak üzere bas gitar alacağım.
sizin bu konuda önerileriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar