Motorum tahmini nekadar zamanda çıkar

Motosikleti
Mondial drift l
Arkadaşlar selam haziran 17 de bir kaza yaptım ve motoru 1 temmuzda servise götürüp sigorta sürecini başlattım motor hala serviste 13 temmuz yani bugün kusur oranları belli oldu %100 karşı tarafa vermiş benim kusurum yok bu saatten sonra siz nekadar sürede teslim alırım motoru ilk kazam çok tecrübemde yok iyi günler

Yıllar önce kaza yaptığımda tamircinin yapması bir hafta sürdü ama sigortacının onaylaması 1 ay. Bugün nasıldır bilemeyeceğim

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Profilinin altındaki motosiklet ise Mondial servislerinin hepsi farklı çalışıyor. O konuda zaten net bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca dosya süreci var, sigorta şirketinle de alakalı da bir süre var.

Ben Mondial Exon 125 ile kaza yapmıştım, bana 6 ay gibi komedi bir süre verdiler. %100 Olarak yazmasına rağmen bende de.

Motosikleti
Mondial drift l
Profilinin altındaki motosiklet ise Mondial servislerinin hepsi farklı çalışıyor. O konuda zaten net bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca dosya süreci var, sigorta şirketinle de alakalı da bir süre var.

Ben Mondial Exon 125 ile kaza yapmıştım, bana 6 ay gibi komedi bir süre verdiler. %100 Olarak yazmasına rağmen bende de.
gerçekten büyük geçmiş olsun şimdi konuştum natalyadaki çetinbaş 1 aya çıkartır dediler ama hayırlısı sigortayı beklicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar