halis mulissssss İZMİR baklavası abiiiii gittim aldım bi güzelde yedimkıskananlar çatlasın
![]()
yaw baklavayı hangi ara götürdünüz bana teslim ettiniz arkaya koydum
bi yere gittim geri geldiğimde hiç bişe kalmamıştı haber vermeden yemişsiniz walla hehehehe:mrgreen:
afiyet olsun arkadaşlar resimlerle avunuruz bizde napalım hehehehee:mrgreen:
tüm gelen MT üyelerimizin yüreklerine sağlık çok iyi dostluklarımız oldu
harikasınız teşekkürler her şey için:rendeer:
Metehan kardeşim bu tepsilerden birini bitire bilirmisin sana söz Ayıntap ba gel tepsiyle indirecem önune :queen::queen::queen::queen:
arkadaşlar ben bu makinayı inanın ilk defa görüyorum...inanılmaz etkileyici bi tasarımı var...sanki pininfarina yapmış tasarımı...hatlara bakın lütfen...
zaten ilkkez sergileniyo sanırım abi2008 o makina
noluyo ya burda. olan var olmayan var.
t shirt ume damladı salyam... (yalan degil)
forumlarda bu tip fotoraflar yayımlanmasına son derece karşıyım...
kanka inanırmısın bu tatlı İstanbulda Güllüoğlundan başka bi yerde yenmez...
sizin oraları bilmem...
Metehan kardeşim bu tepsilerden birini bitire bilirmisin sana söz Ayıntap ba gel tepsiyle indirecem önune :queen::queen::queen::queen:
bu arada biz motorcular özgür adamlarız ya...PAzar günü fuar ortamı tahmin ettiğim iğne atsan yere düşmez durumundaydı...daral geldi inanın...müzik desen gürültü patırtıyı yapan esas nedendi...
2Teker standının önünden geçiyorum...Ayşe Şule Hanım Kızımın yanında 2 tane hoparlör Kıraç çalıyor...Ayşemm çalıyor...yahu sayın oğlu sayın görevliler ne konuşulduğunu duyamıyoruz.imza isteyen süper hayranlarıyla bağırarak anlaşıyor...biraz kısın Allah rızası için...
akıl sağlığını yitirircezine tekno parti verdi bazı standlar..Burasıda Polonya Varşova ya...dum tıs dum tıs...
Bazı şovlarda Amsterdamda hissettim kendimi...bira serbestti zaten...tek eksiğimizi uyuşturucuydu...bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..
lan motor alıcam şunun sesini kısda bişey sorayım kendimi yırtmadan insancıl bir şekilde...Allah sana akıl vermiş kıstır biraz sesi...
bir panik olduğunda 50.000 kişi birbirini nasıl ezer düşünen varmı ..yok..
nası fuarcılık anlayışı hiç çözemem...bu fuarcılığıda çözemedim...
Fuarcııııııııı geldiiiii haanımmm adamı bunlar...
abi ben antep baklavasını kapalıçarşıdaki müşteriden biliyorum, ondan bir yesen güllüoğlunun adını unutursun emin ol![]()
aydemirim adamdaki bedene bakta konuştepsiyi önünden çekme havada karada götürür :queen:
Hayy ağzına sağlık.
Önümüzdeki sene için ders alırlar mı sence ? :silent: