Mide mi bulandırıyor ? Yok artık daha neler.. Hiç bi motor mide bulandırmaz Mete abi, ne alaka.. Beğenmediysen beğenme.. Miden neden bulansın ki.. Laf...
ayyy taktı yine bizimki...Taaası geldi yine...

ale:
bu arada biz motorcular özgür adamlarız ya...PAzar günü fuar ortamı tahmin ettiğim iğne atsan yere düşmez durumundaydı...daral geldi inanın...müzik desen gürültü patırtıyı yapan esas nedendi...
2Teker standının önünden geçiyorum...Ayşe Şule Hanım Kızımın yanında 2 tane hoparlör Kıraç çalıyor...Ayşemm çalıyor...yahu sayın oğlu sayın görevliler ne konuşulduğunu duyamıyoruz..ben önünden geçiyorsum sadece ama..bir hayranı olabilecek kapasitede değilim henüz...Nirvanaya ulaşmadığımdan önünde geçerken göz ucuyla bakıyorum...imza isteyen süper hayranlarıyla bağırarak anlaşıyor...biraz kısın Allah rızası için...
akıl sağlığını yitirircezine tekno parti verdi bazı standlar..Burasıda Polonya Varşova ya...dum tıs dum tıs...
Bazı şovlarda Amsterdamda hissettim kendimi...bira serbestti zaten...tek eksiğimizi uyuşturucuydu...

bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..
ulan bi desibel anlayışınız yokmu...burası Laılamı zurnikler...çoluk var çocuk var benim kulağım 2 ameliyat geçirmiş sol kulağım zaten duymaz beynimi zonklattınız insan kılığındaki zombiler...hakkın varmı buna...var...beni oraya kimse zorla götürmedi dimi..kendi patilerimle gittim dimi...
lan motor alıcam şunun sesini kısda bişey sorayım kendimi yırtmadan insancıl bir şekilde...Allah sana akıl vermiş kıstır biraz sesi...
biz ne zaman öğrenicez bu işleri...İNSAN lara yakışır şekilde organizasonu nasıl öğrenicezde yapacağız...ÇIKIŞ ı bulamıyorum...ÇIKIŞ yazan dev bir ikaz lambası olmak zorunda...acil çıkışı nerde...
fuarda yüzlerce içinde benzin olan makina var...bir patlama...bir parlama...bir panik anında nasıl çıkışa yönlenicez ey Ademoğlu Badem kafalı adamlar...
bir panik olduğunda 50.000 kişi birbirini nasıl ezer düşünen varmı ..yok..
ama alnınızın akıyla çıktınız bu Cumartesi Pazarı kılığındaki fuarın içinden değilmi...tık hangara 50.000 kişiyi olsun bitsin dimi...
nası fuarcılık anlayışı hiç çözemem...bu fuarcılığıda çözemedim...
Fuarcııııııııı geldiiiii haanımmm adamı bunlar...