vay kardeşim vah çok üzülüyom sana hayırlı teskereler ne diyim
Vallaa ilk orta okuldaki 3 yılı sorun ettim, geçermi 3 yıl dedim, liseye gidicem ya..
Şimdi ortaokuldaki günlerimi özlüyorum..
Sonra çok istediğim liseye başladım.. 4 yıl geçermi bee dedim stres yaptım.. Liseyi daha da bi özlüyorum..
Ünivi sorun yaptım bitti onu da özlemiyo değilim...
En son işyerimi sorun ettim.. Ben 1 yıl çalışmam burda dedim ne bu? 2 yılımı doldurdum hala devam.. Çıksam onu da özleyeceğim kesin..
Ya ben özlemeyi çok seven biriyim.. Ya da herkes gibi bitermi bitermi diye kendimi sıkmaktan çok hoşlanıyorum..
Sana da hayırlı teskereler dilerim.. Tadını çıkarmaya bak, elbet bitecek ve sende özleyeceksin.. Güzel anılar edinmen dileğiyle.. :rendeer:
tabı guzeldır abıcım benım motorum....o benım herseyım....maşallah de abıcım....Biter kardeşim biter
Motorun da güzeLMiş hee![]()
niye üzülüon abı yaw....:silent:vay kardeşim vah çok üzülüyom sana hayırlı teskereler ne diyim
Yahu sen ne zaman gittin askere F.r.. ,hayırlı teskereler,iyi bayramalar.
336 gün mü?
Adam mı öldürdün ?
Ben askerde 320 şafak sayarken yatağımı değiştirmiştim
Kafamı yastığa koydum zibidinin biri bişiler yazmıs ranzaya
"Şafak 45 biter mi?" yazmış
Kafayı yicektim o vakit.
Ama bitiyor işde.
Askerlikte bitiyor
Aşklarda bitiyor
Hayatta bitiyor..
sağol kardes daha ıyısı senın olsuun....hayırlı teskereler :cat: motorun guzelmıs gelınce 4 zamana gecersın artık
sağol dostum daha ıysıı sizlerın olsun...ben o cavamı adanadan ank ya bınerek getırdım...ve hayatımın sonuna kadarda bu motora bınecem....hayırlı teskereler jawa hastalığı başka oluyo yaa bnde çok sewiyorm bu jawaları. Abi güzel motorun varmışş walla allah kaza bela vermesin...
vala hıcte moralım bozulmuyor...ben sivilde sondaj operatörü oldugum ıcın devamlı sehır dısına cıkardım....yanı sivildede hasretlık vardı burdada...pekte sorun etmıyorum yanı...alıskınım bu duruma....Hayırlı tezkereler
Motor hasreti bir türlü bastırılır ya(diyene bak!;2 gün binmesem bir bahane ile binmeye uğraşıyorum) manevi değeri olan şeylerin hasreti biraz zor bastırılır
Neyse moral bozmayalım![]()
yaşa yaşa da gör bakalım hasretlıgı....hayırlı teskereler senin yaşadığın özlemi bende yaşıcam bakalım motorsuz geçen askerlik günleri nasıl oluyormuş ben bi kaç foto değil albümü götürsem yetmez ama yaa :salut::salut:
torun yapma sorun geceler uzun....falan filan işte...bende kasım 17 dedım mıı evdeyım...hata 7 gun ödülğü alırsam daha erken olucam....yaaaa biz napalım daha 2008 kasım 20 de şafak saymaya başlıcazr:
r:
Hayırlı tezkereler :rendeer:
cok goymustur abı yaw...biliyom yanı....way be yazıları okurken asker anıları depreşti şimdi çağırsalarda tekrar gitsem
olmazmı(yanlız alt devre olrak gitmem:queen
kış günü soğukta gece 3.30 5.30 nobeti tutuyoruz benim piç dedeyle
yanılmıyorsam benim şafak 300 küsür dedenin şafağı söyleyisi alımdan hiç gitmez
torun bu şafak var ya bu şafak gördünmü bak benim için doğuyor demişti 5.30da
nöbet bitti adam bi duş aldı sivileri giydi sinek kaydı bi traş oldu sonra verdiler
eline teskereyi ben arkasından bakışım küçük emrahı andırırcasınaydı
nese sana HAYILI TESKERELER:rendeer:
hayırlı tezkereler olsun asker![]()