bende artık müsade isteyim.askerlik geldıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda geldı cattı vatan borcu....ödeyıp tekrardan gelecem bekleyın benı....bekle benı cavammm....
20.08.2007 de gıdıom eskere
konya personel okulu egitim merkez komutanlıgı
piyade
arkadaslar hepinizde kendınıze iii bakın..hepinizi coook sevıooom....
aman dıkkatlı surun motorunu...
bıde yavas surun motoru en az 120 olsun....:p
bu ayın 15 ınde işten cıkacam ve bırazda gezerım ondan sonra gıder teslım olurum....
byb yyyyyyy
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::

konyadaki dostlarım acaba personle egıtım merkez komutanlıgı nerde oluo bi tarıf etsenız....
ank ıstıkametınden gırıste hava komutanlıgı var oramı acaba....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı teskereler

piyade seçilmişsin hava komutanlığı değildir gideceğin yer

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha dur...20 sine çok var...Amma heveslisin....

Şimdiden hayırlı teskereler denmezki len......:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı teskereler

piyade seçilmişsin hava komutanlığı değildir gideceğin yer

sağol dostum....ya ne bılıyım orda bıldıgım tek askerlıkle ılgılı yer orası varda ondan dedım....

Daha dur...20 sine çok var...Amma heveslisin....

Şimdiden hayırlı teskereler denmezki len......:pr:
20 si dedıgın nedırkı abı göz acıp kapayıncaya kadar gelıp gecer...keske askerlık dönemımde öle gelıp gecsee
:cherry::cherry:
tamam abı sen sımdı deme bu ayın 18 ınde telden ara...tabı telımı kayıt ettiysen...:salut:

Son düzenleme:
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelmen dileğiyle...
Allah seni korusun........yolun açık olsun........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı teskereler allah yolunu acık etsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili hemşerim askerlik vatan borcu..ne güzel sağlıklı sıhhatli bu yaşlara erişmişsin ve borcunu ödemeye gidiyorsun..güle güle git güle güle gel..hayırlı teskereler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı teskereler.kendine dikkat et

hadi bakem vatan borcunu öde gell hayırlı teskereler sana herşey vatan için herşey vatan için bunu zaten her sabah diyecen ha birde bu var ay akşamlar ışıktır yaylalar yaylalar gerisini askerde örenecem hahaha hadi allaha emanet ol güle güle gitt güle güle gelll kib

Haydi hayırlı teskereler. Vatan borcu namus borcudur derler. Allaha emanet ol....

Gaziantep İl Temsilcisi
hayırlın teskereler allah tum mehmetcık lerımızı korusun onlara guc kuvvet versın...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

hayırlı askerlikler dilerim. şunu unutma yer önemli değil komutan önemli:) kısa dönemmi gidiyorsun uzun dönem mi?

sonunda geldı cattı vatan borcu....ödeyıp tekrardan gelecem bekleyın benı....bekle benı cavammm....
20.08.2007 de gıdıom eskere
konya personel okulu egitim merkez komutanlıgı
piyade
arkadaslar hepinizde kendınıze iii bakın..hepinizi coook sevıooom....
aman dıkkatlı surun motorunu...
bıde yavas surun motoru en az 120 olsun....:p
bu ayın 15 ınde işten cıkacam ve bırazda gezerım ondan sonra gıder teslım olurum....
byb yyyyyyy
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::

konyadaki dostlarım acaba personle egıtım merkez komutanlıgı nerde oluo bi tarıf etsenız....
ank ıstıkametınden gırıste hava komutanlıgı var oramı acaba....

Konya personel okulu ve egitim merkezi komutanlığı inz ve trf er egitim taburu..Bahadinli kardeş süpper bi yere gidiyorsun bende orda yaptım turkiye'deki tek inzibat egitim taburu orası 85 günüm geçti orda adres olarak konya gözüküyor ama konyaya 20 km uzaklıkla meram ilçesinde dutlukır\meram diye geçiyor çok büyük bi yer girişte kocaman sancağı görürsün zaten yemin toreninden sonra çarşıya çıkabilirsin 30 gün çarşı yüzü goremiyorsun malesef yemin toreninden sonra her hafta çarşıya çıkıyorsunuz ben inzibat 4.cü takımdaydım...

günlük yaptıgımız şeyleri anlatayım acemilik cekme barii:queen::queen::queen:

1--)sabah 5'te kalkıyorduk biz 5:15 te mıntıka temizligi var takımınıza ait olan bi alan var oradaki taşları felan temizlersiniz her gun
2--)mıntıkadan sonra saat 6:00 da yemekhanenin onunde sıra olursunuz 6:15 te sabah kahvaltınızı yapıp 7:00 gibi iştima alanında sıra olursunuz 7:15 gibi iştima alınır 8'e doğru egitim alanlarına doğru koşmaya başlarsınız orda silahsız ve silahlı hareketleri yaparsınız daha sonra sabah sporu var sınav mekik vs vs
saat her saat başı 15 molanız var zaten bi nevi okul gibi öğleye doğru yemek yemek için tekrar yemekhaneye gidersiniz öğleden sonra yemekler güzel ilk zamanlar biraz aç kalabilirsin baştan söyliyim sonradan düzeliyor yemekleri ilk 1 haftayı atlat kardeşim gerisi kendiliginden geliyor zaten öğle yemeginden sonra yine iştima iştimadan sonra egitim alanına gidersiniz tekrar biraz egitim felan yaparsınız sürünme koşma felan öğleden sonra saat 3 gibi eşofmanlarınızı giyersiniz alaya koşarsınız offf offf 3 km koşarsınız haftada 2 gün felan koşarsınız akşam yemekten sonra serbestsiniz taki saat 10 a kadar saat 10da yat iştiması için koguşların onunde sıra olursunuz 15dk kadar çök kalk yaparsınız çök kalk çök kalk çök kalk çök kalk çök kalk :pr::pr::pr::queen::queen: çök kalka şimdiden alışsan iyi olur çok yaptırıyorlar konyada 80 günün nasıl geçtigini anlamayacaksın kardeş manyak bi yere gidiyorsun sana tavsiyem hiçbir zaman silahını bi yere bırakıp gitme yanından hiç ayırma asla ve asla bi yere bırakıp Wc ye felan gitme sana hayırlı teskereler diliyorum sormak istedigin kafana takılan ne kadar soru varsa adresim [email protected] her konuda yardımcı olurum gorusmek uzre.:cat::cat::cat:..

Adress:Konya merkezde buyuk bi cami var ismini inan hatırlamıyorum yanında park var onunde otobus dolmus durakları felan var ordan dolmuşlar kalkıyor dolmuşların uzerinde meram yazar zaten biniyorsun abi dolmuşa son durağa kadar inmiyorsun son duraktan sonra arası çok yakın zaten kendine iyi bak msn adresimi yazdım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar