Bunda acaip birşey yok, doğru olanı yapmışlar. Türkiye'de bu şekilde eğitim alan benzin istasyonu çalışanlarının olduğunu duymak çok güzel haber.
Internette araştırdığınız takdirde dolum sırasında motosikletin sıcak bir kısmına (motor bloğu, eksoz vs.) sıçrayan benzin sonucu alev alan motosiklet ve üzerinde kızartma olan motosiklet sürücüsü senaryosunun o kadar da nadir olmadığını göreceksiniz. Interneti geçtim, 80'lerin sonundan 2000'lerin ilk yarısına kadar uzunca bir süre motosiklet kullanan uzak bir akrabam başına benzer bir olay geldiğini, o anın paniğiyle devirdiği yanan motorun altında kalmaktan son anda kurtulduğunu anlatmıştı bana :wiinkk:
Kıssadan hisse: Benzin alırken motosikletinizin üzerinden inin. Her zaman aksilik olacak diye bir kaide yok, ama her benzin alışta motosikletin üzerinden inerseniz, talihsiz bir durumda motosikletle birlikte kızartma olmaktan kurtulmuş olur, beni hatırlarsınız
motor yan ayaktayken taşma ihtimali daha fazla.. o yüzden bende motor üzerindeyken dik pozisyonda tutup benzin alıyorum, daha sonra kapağı kapatıp motordan iniyorum.
Aman dostum ne yaptın ! Motor dikken benzini fazla alırsan, viraja yatınca ne olacak dersin

Tahliye deliği ve borusu aracılığıyla yine fazla benzini atacak... Üstelik benzin tahliye borusunun çıkışı arka lastiğin hemen sağ önüne denk geliyor ! Virajda arka lastiğe bir de benzin bulaştırırsan... Al belayı git kadıya !