motorcuların şu anda yaptıkları

Bu güzel şehirdeki son gecem, yarın terk edip gidiyorum.
Valizi topladım, hazırlıklarımı tamamladım.
Balkona çıktım son kez, etrafı izliyorum sigara eşliğinde..

V32yLj.jpg

Bos bos oturuyorum simdi pcye gecicem sonra motorcuya biraktigim motoru iyimi yapmisim ogrenicem

Yarın 2t eksoz yapma niyetindeyim. Saatlerdir nasıl daha iyi eksoz yapabilirim diye araştırıyorum. Arka planda ise Neşet Ertaş çalıyor. Balkondayım bir yandanda sigara keyfi. Hayat bana güzel. :mrgreen:

Buyrun sizinde geceniz güzel olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=YXtBlJB2Udk

Sabah 10dan beri bulunduğum gibi hala sanayideyim. Çok şükür eksoz bitti motoru denedim. Çok mutluyum keyif sigarası içiyorum. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gereksiz başlık açana gereksiz cevap yazıyorum.

Motorun bakımın200 km geçmiş birşey olur mu diye kara kara düşünüyorum. Ha bu arada 17 buçuk saat çalıştım 15 dk yemek molası hariç hiç oturmadan şansıma tuvaletim bile gelmedi fırsattan istifade az oturayım diye :D

nöbetteyim yangın bekliorum domaniç bozüyük tarafında büyük orman yangını var bursadan takviye gidebiliriz tedirginim:sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Irma'yla tanıştık. Elektrikleri istedi. Biz de verdik :)

14k

Oo abi katil oldum tam 27 tane sinek olmuş farda hahah :) simdi onları temizliyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sabah kalktım, daha yüzümü bile yıkamadan sabah kahvemi yaptım, kahve bitene kadar bilgisayarda maillere bir bakayım dedim ve kendimi yine bu sitede buldum. Birazdan toparlanıp işe gitmek için çıkmam lazım evden.

Balkonda uyanmaya çalışıyorum. Bende bazı insanlar gibi uyanıp kahvaltımı yapıp hızlıca evden çıkmak isterdim. Uyandıktan sonra evden çıkma isteğimin gelmesi 2 saat kadar sürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar