- Konu Yazar
Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
:wiinkk:
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::
İskenderunluKILIC' Alıntı:Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
Mr.Wish' Alıntı:Ne izlersin bilmem ama artık çanaksız uydu izlemek mümkün bildiğim kadarıyla.. sen yeterki iste teknoloji emrine amade...![]()
harbiden :queen:dex_cooler' Alıntı:takılır takılmaz çalınır lcd ekran.
Yok yaw korumasını bilirsen bir şey olmaz beah .ariulu' Alıntı:harbiden :queen:
slayer' Alıntı:bence ön cama koyulacak bir projeksiyondan yola yansıtma yöntemiyle film izlenebilir ohh bir elde patlamış mısır bir elde de kola ne güzel hem ulaşım hem eğlence...![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene' Alıntı:Ya ben sana bir soru soracağım tamam projeksyonlu yaptın diyelim gece farları yakınca ne olacak
Ellerini bırakıpta nasıl gaza basacaksın ayağınla mı?
Ne Mutlu Türküm Diyene' Alıntı:Ya ben sana bir soru soracağım tamam projeksyonlu yaptın diyelim gece farları yakınca ne olacak
Ellerini bırakıpta nasıl gaza basacaksın ayağınla mı?
slayer' Alıntı:kardeş ben sana bir soru sorayım sen espriden anlarmısın...
İskenderunluKILIC' Alıntı:Ben anlarım da sen anlar mısın bilmem DİKKAT ! Kardeşim de orada espiri yaptıııııııııı.
slayer' Alıntı:kardeş galiba üstüne alındın benim lafım sana değil...
Mr.Wish' Alıntı:Kaskın tepesine yada sisibara monte edilebilir, kablosuz yada kablolu versiyon kullanılabilir.. Kaskta olursa kör nokta daha az belkide hiç olmayacaktır.. Bulunabilirse Balık gözüne yakın bi mercek tercih edilirse net görüntü alınır..
Bir arkadaşta projeksiyon far yanınca ne olacak demiş.. Farın alt seviyesine yansıtalım demiştim..Yani far görüntüden ileride.Sorun yok, sakinn sakinn..
İskenderunluKILIC' Alıntı:Bize bir şey olmuyor merak etme kızışma yok yaaaaw
İskenderunluKILIC' Alıntı:Bize bir şey olmuyor merak etme kızışma yok yaaaaw