Motora LCD TV takılır mı?

Sağolun ama ben öylesine dedim yawww ciddiye almayın ___KILIÇ___ :pl: ARTIK Gaziantep deyimmmm :cherry:

üstat ona bide 5+1 sistem dvd çalar falan takmak lazım şimdi. Oyüzden bence hiç niyet etme .

Yaw çalarlar çalarlar da garaja koysam hem de alarm takdırsam nasıl olur zaten alarm caydırıcı oluyor kolay kolay çalamazlar değil mi ?
, :pl: ___KILIÇ___ :pl:

maksat muhabbet olsun olaylarından biraz daha uzak duralım,bizim amacımız motor ama en akıllı en güvenli en sağlam nasıl kullanabiliriz,halka nasıl sevdirebiliriz bnbların cevabını aramak yerine geyik biri sallıyo bişey herkes nöbetçi sazan gibi atlıyor walla olmadı kılıç sana hele hiç olmadı esefle kınıyoruum:pale:

Sanırım takılan TV 'ye PLAYSTATION 2'de monte edilse iyi olur motor kullanırken hiç sıkılınmaz :mrgreen: :p :cherry: :queen: :queen: :queen:

alpayism' Alıntı:
Sanırım takılan TV 'ye PLAYSTATION 2'de monte edilse iyi olur motor kullanırken hiç sıkılınmaz :mrgreen: :p :cherry: :queen: :queen: :queen:

O zaman motoru nasıl kullanacağız yaaaaaaw ::gleam::

gel sen vazgeç hoca.. :queen: bu kadar tepki geldi.. :cherry:

aslında bi ara sitede burgman 400 ün full modifiyelisi wardı.. ondaki bir pozisyonda lcd tv wardı galiba.. onu araştır bir istersen sitede..direksiyona monte etmişler galiba..

herşeyi aynı anda yapmak zorunda değiliz arkadaşlar bence öyleyse tuvalette taktırmak gerek

PcKopatGhostRider' Alıntı:
gel sen vazgeç hoca.. :queen: bu kadar tepki geldi.. :cherry:

aslında bi ara sitede burgman 400 ün full modifiyelisi wardı.. ondaki bir pozisyonda lcd tv wardı galiba.. onu araştır bir istersen sitede..direksiyona monte etmişler galiba..

Doğru diyorsun galiba bir konu attım ortaya herkes beni kınadı en iyisi motora taktırmamak ::gleam:: ___KILIÇ___ _FENERBAHÇE_ ::gleam::

Sen Kask A Monte Ettir ön Camina Indirdinmi Cami Seyredersin

:wiinkk: ....................................................

alpayism' Alıntı:
PLaystation'da da MotoGP oynarız tam olur :mrgreen: :mrgreen:

Fikri geliştirelim..

Son bi eklemede benden, Lcd diilde projeksiyon takalım, farımızın alt seviyesine yansıtırız. bu sayede hem ileriye bakarız hemde seyrederiz. Hele geceleri tadından yenmez:):queen: :queen: güle oynaya müptela olunan dizileri seyrede seyrede eve geliriz hemde gözümüzü yoldan ayırmamış oluruz...

Ekleme: Dizinin devamını acil servisin 37 ekran tv sinden izleyebilirsiniz:)

Sağolun arkadaşlar daha önce dediğim gibi bu bir varsayım bir fuarda gördüm aklıma geldi bir sorayım ne olacak acaba dedim kendi kendime ve sonuç işte

::gleam:: ::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam:: ::gleam::

önümüzde dünya kupası var kimse önemli bir maçı kaçırmak istemez herhalde degil mi? bence yürürken ve uyurken de seredebileceğimiz sistemler üzerinde çalışmalıyız. Cep telefonu ile kredi alabildiğimiz şu günlerde güzel olmaz mı a dostlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük dedemde atına düşünüyordu böyle bir şey :farao: ama boynunamı kuyruğunamı karar veremeden gariban çekip gitti şu lanet dünyadan:queen:

Mr.Wish' Alıntı:
Son bi eklemede benden, Lcd diilde projeksiyon takalım, farımızın alt seviyesine yansıtırız. bu sayede hem ileriye bakarız hemde seyrederiz. Hele geceleri tadından yenmez:):queen: :queen: güle oynaya müptela olunan dizileri seyrede seyrede eve geliriz hemde gözümüzü yoldan ayırmamış oluruz...

Ekleme: Dizinin devamını acil servisin 37 ekran tv sinden izleyebilirsiniz:)

baba aslında hiçte fena fikir deil walla.. :cherry: tuttum abi ben bu fikri.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar