Motora LCD TV takılır mı?

Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
:wiinkk:
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

başlık, başlık olalı böle bi saçmalık görmemiştir heralde :) Direk atla biyerden oldu olacak :queen:

bence ön cama koyulacak bir projeksiyondan yola yansıtma yöntemiyle film izlenebilir ohh bir elde patlamış mısır bir elde de kola ne güzel hem ulaşım hem eğlence...:)

İskenderunluKILIC' Alıntı:
Tabii ya bir de çanak anten bağlayıp LİG TV den derbi maçları izleriz değil mi?
:wiinkk:

Ne izlersin bilmem ama artık çanaksız uydu izlemek mümkün bildiğim kadarıyla.. sen yeterki iste teknoloji emrine amade...:p

Mr.Wish' Alıntı:
Ne izlersin bilmem ama artık çanaksız uydu izlemek mümkün bildiğim kadarıyla.. sen yeterki iste teknoloji emrine amade...:p

yaw zaten 2011 yılında bütün kanallar çanaksız izlenecek

slayer' Alıntı:
bence ön cama koyulacak bir projeksiyondan yola yansıtma yöntemiyle film izlenebilir ohh bir elde patlamış mısır bir elde de kola ne güzel hem ulaşım hem eğlence...:)

Ya ben sana bir soru soracağım tamam projeksyonlu yaptın diyelim gece farları yakınca ne olacak

Ellerini bırakıpta nasıl gaza basacaksın ayağınla mı?

Ne Mutlu Türküm Diyene' Alıntı:
Ya ben sana bir soru soracağım tamam projeksyonlu yaptın diyelim gece farları yakınca ne olacak

Kamil adam akıllı şeyler yaz yalnış anlamayın kardeşim

Ne Mutlu Türküm Diyene' Alıntı:

kardeş ben sana bir soru sorayım sen espriden anlarmısın...

İskenderunluKILIC' Alıntı:
Ben anlarım da sen anlar mısın bilmem DİKKAT ! Kardeşim de orada espiri yaptıııııııııı.

kardeş galiba üstüne alındın benim lafım sana değil...

Bir arkadaşımında böyle bir sorunu vardı ama derdi dikizlerden hakim olamadığı yolu ekran + kamerayla görmekti. Kör nokta vs problemleri çözmek için!

Kamera Meselesine Gelince

Kaskın tepesine yada sisibara monte edilebilir, kablosuz yada kablolu versiyon kullanılabilir.. Kaskta olursa kör nokta daha az belkide hiç olmayacaktır.. Bulunabilirse Balık gözüne yakın bi mercek tercih edilirse net görüntü alınır..

Bir arkadaşta projeksiyon far yanınca ne olacak demiş.. Farın alt seviyesine yansıtalım demiştim..:) Yani far görüntüden ileride.Sorun yok, sakinn sakinn..

Mr.Wish' Alıntı:
Kaskın tepesine yada sisibara monte edilebilir, kablosuz yada kablolu versiyon kullanılabilir.. Kaskta olursa kör nokta daha az belkide hiç olmayacaktır.. Bulunabilirse Balık gözüne yakın bi mercek tercih edilirse net görüntü alınır..

Bir arkadaşta projeksiyon far yanınca ne olacak demiş.. Farın alt seviyesine yansıtalım demiştim..:) Yani far görüntüden ileride.Sorun yok, sakinn sakinn..

Bize bir şey olmuyor merak etme kızışma yok yaaaaw

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla canın film yada tv izlemek istiyorsa zaten motorun tepesinde işin ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar