Motora LCD TV takılır mı?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bolu Beyi' Alıntı:
takılır hani arabalarda kafalıkların arkasında oluyor ya. madem arabalara özendik o zaman kaskın arkasına takalım.

olabiliteli dialoglar
artçı " kafanı sağa sola çevirme filmi kaçırıyorum" :)

artçı " hayatım şarz bitmek üzere bir bakkalın önünde dursana pil alalım"

artçı "bak bak burası çok heyecanlı bunu sende görmelisin" der ve sürücünün kaskını çıkartmaya çalışır :)

artçı "bu ekran küçük geliyor bunun 82" oolanından taktıralımm lütfennn":)

varmı ekleyen satıyorum satıyorum saaaaa :queen:

artçı "Beldan aşağımı hissedemiyorum:pale: "

daha iyisi

Bence deponun üzerine bir laptop iyi gider. Hem usb tv karti da takilabilir. Böylelikle hoşa giden tv kanalları kayıt bile edilebilir. hem dvd bile seyredilebilir. Ayrica wireless hani şu turkcellin kartlari falan varya onlardan bağlanıp chat bile yapılabilir. Yalnız ufak bir sorun var eldiven takılırsa klavyeyi kullanmak zor olur.
mouse yerine de gaz kolu bağlanabilir aslında tabiki usbden. :queen: :queen: :queen:

arka çamurluun oraya kamera da takılabilir park etmede kolaylık olur hem:queen: :queen: :queen:

Motorunda DVD izlemek isteyene SATILIK

2004 model Shinco 5"LCD DVD-MP3 çalar

300 YTL (Pazarlık payı vardır)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TAkılır takılır. Hem niye takılmasın ki. Hatta motorun büyükse 37 ekran bile monte ettirirsin daha ucuza mal olur.:pr: Motorsiklet kullanmak %100 dikkat isteyen bi iştir çocuk oyuncağımı bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lcd ekrana para harcamak yerine, hayatınla direk ilişkili olan, daha iyi bir kask, mont veya koruma alabilirsin.
Can güvenliğin için daha hayırlı olur sanki

!

Delinin biri kuyuya taş atar, en az kırk arkadaşta hemen taşın ardından kuyuya dalar!
41. mesajı yazacak arkadaşı sabırsızlıkla bekliyorum:)
bakalım o nasıl bir öneride bulunacak

arkadaşlar dikkat ederseniz bu öneriyi sunan arkadaşın daha motoru yokmuş profilinde öyle yazıyor...hiç boşuna iddia etmesin 'motor şart mı?'' diye..
bana göre motoru olsaydı ve bu topici başkası açmış olsaydı kendide biyerleriyle gülerdi böyle saçmalık mı olurmuş diye...

PS:istiyosan takılır:):):):)

bence en iyisi 70 ekran plazzma plakanın oraya tak arkadan gelenler senı ızlesın:p :p :p ama saka 1 yaana durdugun yerde ızleyebılırsınıde pekı yolda gıderken en fazla 40 lan gıderek ızleyebılırısın bu izleme 10 dakkayı gecerse:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

HAYALBUYSA' Alıntı:
Takılır takılır... :pr: :pr:

Hatta dikiz aynalarına cd asarsan radara yakalanmazsın....:queen: :queen:
Hatta okunmuş Dvd asarsan düşsende birşey olmuyor motora hem maksimum hızı yükseliyor:cat: :queen:

racing için bir öneri

ön tekerleğin üzerine bir kamera bağlayalım ve deponun üzerine lcd ekran koyup yolu kameradan izleyelim.

hatta ekranın ikiye bölünme özelliği varsa yarısında film oynar yarısında yol görünür bu nasıl :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bolu Beyi' Alıntı:
racing için bir öneri

ön tekerleğin üzerine bir kamera bağlayalım ve deponun üzerine lcd ekran koyup yolu kameradan izleyelim.

hatta ekranın ikiye bölünme özelliği varsa yarısında film oynar yarısında yol görünür bu nasıl :)

O zaman motorunda sürücüyle birlikte ikiye bölünebilme ihtimali artar:p

Aerodinamiğin çok önemli olduğu araçlarda (güneş otomobilleri vs.) araca dikiz aynası yerine lcd ekran koyup arkaya kamera takıyorlar.

ya ne super bi fikir :pr: daha önce niye kimsenin aklına gelmedi acaba:silent:
tebrikler arkadaşım :farao: :farao: :farao: :farao: :pr: :pr: :pr:

bu nasıl :cherry:

gidonu çıkartıp yerine araba direksiyonu bağlayalım ama şu eski kamyonlarınkinden. ortasına da plazma tv. 106" sığmaz ama 37" sığdırırız

biraz gerçekci olalım deiğl mi :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Takılır.

Koyarsın topcasenin içine. Gittiğin yerde efedi efendi açar izlersin :p güzelde olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar