Motora LCD TV takılır mı?

en iyisi gözlük şeklindeki t.v.lerden almak....korsan gibi bir camını iptal edersin bi gözün yolda bi gözün televziyonda seyahat edersin ama kısa bir süre sonra iki gözünün de göreceği yer aynı olur...

talkie' Alıntı:
en iyisi gözlük şeklindeki t.v.lerden almak....korsan gibi bir camını iptal edersin bi gözün yolda bi gözün televziyonda seyahat edersin ama kısa bir süre sonra iki gözünün de göreceği yer aynı olur...
süper açıklayıcı bi cevap olmuş, kırıldım gülmekten :cherry: :cherry: :mrgreen: :mrgreen:

çok yaratıcı fikir bi de home twiter ve dvd oynatıcı taktıkmı sinema salonu gibi olur walla:queen:

takma takılır da taktıktan sonraki 6 ayı hastane duvarlarını izleyerek geçirmek de var.

takılır tabiki hiç zararı bile olmaz bence..ne varki onda bir gözünle televizyon izlersin bir gözünlede yola bakarsınn bukaaadaarrrr.....hanguruhunguru....!!!

semih20' Alıntı:
takılır tabiki hiç zararı bile olmaz bence..ne varki onda bir gözünle televizyon izlersin bir gözünlede yola bakarsınn bukaaadaarrrr.....hanguruhunguru....!!!

Görüş alalım dedik beee
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

bide şöle 90 lık çanak
pikniklerde söküp gözleme bile yapabilirsin:mrgreen:

hakanacan' Alıntı:
bide şöle 90 lık çanak
pikniklerde söküp gözleme bile yapabilirsin:mrgreen:

HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

bikerboi´isimli üyeden Alıntı
ön camı iptal ettirip büyük bi plazma takılablinir ama ortasna delik acmak gerekio sanrm

Yaw kardeşim 150 ZAT gibi eğimli ise ne yapacağız ? ? ?

Bolu Beyi' Alıntı:
takılır hani arabalarda kafalıkların arkasında oluyor ya. madem arabalara özendik o zaman kaskın arkasına takalım.

olabiliteli dialoglar
artçı " kafanı sağa sola çevirme filmi kaçırıyorum" :)

artçı " hayatım şarz bitmek üzere bir bakkalın önünde dursana pil alalım"

artçı "bak bak burası çok heyecanlı bunu sende görmelisin" der ve sürücünün kaskını çıkartmaya çalışır :)

artçı "bu ekran küçük geliyor bunun 82" oolanından taktıralımm lütfennn":)

varmı ekleyen satıyorum satıyorum saaaaa :queen:

ARKADAŞ VALLA İYİ BULMUŞUN SONUNA KADAR KATILIYORUM:queen: :queen: :queen:

84 Ekran

Bolu Beyi' Alıntı:
takılır hani arabalarda kafalıkların arkasında oluyor ya. madem arabalara özendik o zaman kaskın arkasına takalım.

olabiliteli dialoglar
artçı " kafanı sağa sola çevirme filmi kaçırıyorum" :)

artçı " hayatım şarz bitmek üzere bir bakkalın önünde dursana pil alalım"

artçı "bak bak burası çok heyecanlı bunu sende görmelisin" der ve sürücünün kaskını çıkartmaya çalışır :)

artçı "bu ekran küçük geliyor bunun 82" oolanından taktıralımm lütfennn":)

varmı ekleyen satıyorum satıyorum saaaaa :queen:

yaw bi tane 84 ekran takdırırız ama yolu göremiyeceğiz sonra malum kazaaaa

bi iş gezisi için gittiğim Mersin deMArmara Caddesinde böyle bir motor görmüştüm. mavi renkli bi mondial di sanırım koruma camının içine takmıştı.hareket halinde olduğu için inceleme fırsatım olmadı.

ZZR

takılmaz taksanda 1 günde kırarsın kaza yaptırı :farao: :farao:

selam arkadaşlar bazı arkadaşlar motor kullanmayı bir oyun sanıyor galiba motorbu arabaya veya herhangi bişeye benzemez bırak televizyona bakmayı aynaya bile bir saniye fazla bakar san öle bilirsin sizden ricam böyle saçma konulara girmeyin geyikte olsa girmeyin hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim

ZZR

kersoyu' Alıntı:
selam arkadaşlar bazı arkadaşlar motor kullanmayı bir oyun sanıyor galiba motorbu arabaya veya herhangi bişeye benzemez bırak televizyona bakmayı aynaya bile bir saniye fazla bakar san öle bilirsin sizden ricam böyle saçma konulara girmeyin geyikte olsa girmeyin hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim
bencede makinanaızı kullanmaya bakın ...dalgayı bırakın:farao: :farao: :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar