süper açıklayıcı bi cevap olmuş, kırıldım gülmekten :cherry: :cherry: :mrgreen: :mrgreen:talkie' Alıntı:en iyisi gözlük şeklindeki t.v.lerden almak....korsan gibi bir camını iptal edersin bi gözün yolda bi gözün televziyonda seyahat edersin ama kısa bir süre sonra iki gözünün de göreceği yer aynı olur...
semih20' Alıntı:takılır tabiki hiç zararı bile olmaz bence..ne varki onda bir gözünle televizyon izlersin bir gözünlede yola bakarsınn bukaaadaarrrr.....hanguruhunguru....!!!
hakanacan' Alıntı:bide şöle 90 lık çanak
pikniklerde söküp gözleme bile yapabilirsin:mrgreen:
bikerboi' Alıntı:ön camı iptal ettirip büyük bi plazma takılablinir ama ortasna delik acmak gerekio sanrm
Bolu Beyi' Alıntı:takılır hani arabalarda kafalıkların arkasında oluyor ya. madem arabalara özendik o zaman kaskın arkasına takalım.
olabiliteli dialoglar
artçı " kafanı sağa sola çevirme filmi kaçırıyorum"
artçı " hayatım şarz bitmek üzere bir bakkalın önünde dursana pil alalım"
artçı "bak bak burası çok heyecanlı bunu sende görmelisin" der ve sürücünün kaskını çıkartmaya çalışır
artçı "bu ekran küçük geliyor bunun 82" oolanından taktıralımm lütfennn"
varmı ekleyen satıyorum satıyorum saaaaa :queen:
Bolu Beyi' Alıntı:takılır hani arabalarda kafalıkların arkasında oluyor ya. madem arabalara özendik o zaman kaskın arkasına takalım.
olabiliteli dialoglar
artçı " kafanı sağa sola çevirme filmi kaçırıyorum"
artçı " hayatım şarz bitmek üzere bir bakkalın önünde dursana pil alalım"
artçı "bak bak burası çok heyecanlı bunu sende görmelisin" der ve sürücünün kaskını çıkartmaya çalışır
artçı "bu ekran küçük geliyor bunun 82" oolanından taktıralımm lütfennn"
varmı ekleyen satıyorum satıyorum saaaaa :queen:
bencede makinanaızı kullanmaya bakın ...dalgayı bırakın:farao: :farao: :farao:kersoyu' Alıntı:selam arkadaşlar bazı arkadaşlar motor kullanmayı bir oyun sanıyor galiba motorbu arabaya veya herhangi bişeye benzemez bırak televizyona bakmayı aynaya bile bir saniye fazla bakar san öle bilirsin sizden ricam böyle saçma konulara girmeyin geyikte olsa girmeyin hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim