Kask Yıkama

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Merhabalar Kaskımın iç pedlerini söktüm yastık kılıfına koyup sıktırma yaptırmadan yıkamak istiyorum makinede ve bide deterjan bölümüne bebe şampuanı koysam makineyi bozarmıyız birde iç pedsiz içindeki köpüğüde dalin ve bulaşık süngeri ile temizleyip duş başlığı ile durulamak istiyorum kaskımın modeli k6 sizce sorun olurmu 2. El kaskı aldım temizlik yapasım var

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Makinede değil de bebe şampuanı ile elde yıkamakta fayda var. Sonra elde biraz bastırıp fazla suyunu akıtır kuruması için bir yere asarsınız.

Köpüğü temizlemeye gerek olmaz normal şartlar altında.

Kaskı sürekli (yaz kış) balaklava ile kullanırsanız iç astar temiz ve kokusuz kalır.

makinaların elde yıkama fonksiyonu var çok işe yarar ben mont ve pantolonumu öyle yıkıyorum.
ayrıca birebir kafanıza temas edecek ürüne sabun dışında herhangi bir ürün kullanmayın
hele hele kokusu güzelse sakın.
bebek elbiseleri için non allerjik sabun tozları satılıyor onlara bakın derim
yada motul un kask içi temizleyicileri var ondan alabilirsiniz

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bütün parçaları söker makinanın durulama programında yıkarım 20 dk filan sürüyor. Deterjan kullanmamaya çalışıyorum.

Sökülen parçaları elde yıkama veya 30 derece ve en düşük devirde perwoll ve lavanta kokulu düzgün bir yumuşatıcıyla makineye atıyorum. En az bir hafta boyunca muhteşem kokuyor kaskın içi. Kaskın içindeki köpüklere bulaşma sakın, elinde kalmasın sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar