4 Bin Ytl e Kadar Bütçem Var Buna Ekipmanlarda Dahil Olucak
Honda Cbr 125 e Pek Sıcak Bakmıorum . Çünkü Boyum 1.85 Ve yapılıyım Altımda Komik Duruor.
Başka Marka Ve ModeL Önereceginiz Motorları Bekliorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim.
boyuna oranla 125 cc'nin komik kaldığı konusunda kesinlikle katılıyorum ama 125 cc bir makine hayatında hiç motor sürmemiş biri için kesinlikle ilk aşk olmalı :mrgreen: cahiliye dönemlerimde bende itiraz ediyordum 125 cc başlangıç modeline ama arkadasımın arkasına binip biraz korktuktan sonra ( kasıtlı olarak yapıldı :mrgreen: ) , sonra birde kullandıktan sonra olgunlaşıyorsun birden :mrgreen:
size kesinlikle katilmiyorum eftelya hanim1.88 boyunda 80 kiloyum ve ybr 125 kullanicisiyim cok iyi uyum sagliyoruz birbirimze
:queen:8 bin kmdir kullaniyorum nice 80 binlere inşallah
![]()
benim boyum senden bi kaç cm kısa , rakam verip reklama girmek istemiyorum:mrgreen: ama ybr altımda cok komik kalıyorbirde kullanırken dizlerimi farkında olmadan açıyordum ilk baslarda , çok daha komik oluyordu. mesela bazen yanlıslıkla fazla gaz açıyordum motor fırlayacak gibi oluyordu. fren yapmak yada gazı kesmek yerine ayağımı yere basıp kalkıyordum ve motoru tutuyordum. 15 yasında bir çocuğun 7 yasındaki çocuklar için yapılmıs minnacık bisikletleri sürmesi gibi bişe
evet evet o sırada hissettiğim şey tam olarak buydu işte
![]()
kesinlikle abartmıyorum ya . gerçektennnnnnnnn![]()

Arklar Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Bilgilendirginiz için Beni.
Ama Hala Bi soruma CEvap Alamadım
Zealsun zs 200 Diorlar Nasıl bir Motor Acaba Başlangıç için.![]()
Merhaba Arkadaşlar Ve üstatlar Ben Yaklaşık 6 Aydır Scooter Kullanıyorum Cbr 600 Rr Almak Istiyorum O Makinalara Bayılıyorum Açıkcası Gözüm Onlardan Başkasını Görmüyor
xt 225 al hem yeni başlamak için iyi hem de çok sağlam makine 4000 2000 model kız gibi bulursun gerçi çok yok piyasada ama sıfırsa hyosung 250 comet al derim fiyatına göreiyi motor
Şef!
Adam 4.000 bütçe demiş, sen tutmuş 6.450 (XT125R) - 6.950 (XT125X) fiyatları olan motorları söylemişsin. Oldu mu şimdi?