İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Başlıkta belirttiğim gibi, Allah kaza bela vermesin ama komik anılarınız varsa dinleyelim. :)

Daha ergenken bir yakınımız scooterını kullandırtmak istemişti bana, modelini hatırlamıyorum ama 250'lik gerçekten güçlü bir tork'a sahip makineydi. Bende bir iki sokak öteye gitmiştim, yokuş bir yere varmıştım. Motorla yokuşun ortasında giderken telefonum cebimden düşmüştü, sol tarafımdan. Bende bir ahmaklık yapıp sağ elim gidondayken eğilip almayı denemiştim. :ROFLMAO:

Sonuç; Eğilince açılan tam gaz, motorun ön kaldırarak dönmesi ve benim geriye uçuşum...

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Mükemmeldi.
Çocukken üç kişi birden eğersiz beygire binmeye çalıştık. Bindirmedi bizi sırtından attı.
Bkz.Şekil 1/a:
at13927aaf839159e86by.jpg

Motosikleti
Cruiser
Sene 2008 falandı, Ankara'da kotlu bir binada kalıyordum, garaj girişi yukarı sokakta ve asansörle arka tarafa otoparka iniliyordu, hafif çakırdım( o zamanlar birkaç bira içtiğimde kullanıyordum ama şu an tasvip etmiyorum) araç asansörüne binip otoparka indim, park ettiğim nokta her zaman aynı nokta olduğu için gözüm kapalı koymaya çalıştım ve farları bile açmadım. Bir sütunu geçer geçmez sola dönüp frenleyip bırakıyordum.
Tamamen otomatik pilotta aynı şeyleri yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım, sütunu geçince yerdeydim.
Ben nasıl düştüm ki diye düşündüm 😂
Ayağa kalkıp baktım ki tam sütunun köşesinde yani farları açmadan körlemesine fren yaptığım yerde yağ birikintisi var, hızlı olmadığım için olduğum yerde pıt diye devrildim. Motor Dragstar 650 koruma demiri bile çizilmemiş. Bu kadar mal olmamalıyım diye kendi kendime güldüğüm bir anımdır 😂

Pandemi zamanlarıydı sanırım. Scooter'ımla işe giderken yüksek CC'li bir motor gördüm, Arkasından gideyim dedim. Tam o sırada dangalağın biri, park etmenin yasak olduğu bir yere girmek için aniden sola kırınca arabanın sol tarafına girdim. Arkamda artçı vardı Allah'tan ona bir şey olmadı. Ben ise popomun üstüne düştüğüm için canım yanıyordu. O an kalkmak istemedim, biraz mızmızlandım. Sonra ambulans çağrıldı, trafik polisi falan geldi. Ben ambulansın içindeyken bir polis TC numaramı alıp gitti. Aradan yaklaşık iki ay geçti. Bir gün durduk yere Şahsıma yazılan cezalara bakayım dedim. Bir de ne göreyim... Faiziyle birlikte ehliyetsiz araç kullanma cezası gelmiş.

Motosikleti
Altıma ne düşerse
Arkadaşım gaza getirdi götürdü bayiden 50 CC motor çıkarttık tecrübe 0 motor hevesi 0 arabadan motora geçtim alışmaya çalışıyorum bisikletten tecrübem var ama tek tekerde sokak sokak geziyordum 2.gün oldu motoru iki yerden kestim baktım önü boş tekere geliyor aralarda tekere çekiyorum ama 10 metre anca gidiyorum gaza geldim biyerde tekere çektim motoru yan geldi sola doğru gidiyorum arabaya doğru bodoslama kaputa girdim elimde gazda takılı kaldı motordan atladım ama hala düşmesin diye gazın olduğu elcigi tutuyorum motoru 360 derece etrafımda çevirip bide kapıya vurdum 🤭 bekledim basinda 5 dk kadar gelene gaz takılı kaldı diyorum kadın geldi yaaa bu benim arabammi dedi kusura bakma abla parası neyse verek dedim tamam dedi ruhsatı çek benim işim var dedim ruhsatı çekti numarami verdim ne arayan var ne soran 4 5 sene geçti çok şükür kazalarımin tek sebebi hala daha tekerde patladiklarim oluyor oda kendi düşen ağlamaz felsefesi motor çalışıyorsa hastaneye kadar kendimi götürüyorum bır hafta once benzer kaza yaptım eve kadar girip evde bayıldım 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar