Motor Kullanmaya Yeni Başlıyacak Biri iÇin Tavsiye Edebileceginiz SuperSport Motor

yanlıs yonlendırmeyelım

bakın sımdı vıtese yenı gececek bır adama daha ılk motor ybr dersen o cocuk motoru ılk gunden 90 derece hava ya dıker kı ybr nın debrıyaj olayı cok hassas ve serı bı motok kaza bela olmadan nasıl cıkarım dersen al bı celik tada kanunı shadow da olabılır mıs gıbı agır oturaklı ve keyıflı vıtes olayı yenı baslayanlar ıcın ıddeal ve bulunmaz ok....

yenı baslayan adama ybr denır mı hıc ılk gunden dıker 90 derece hava ya ...al agır oturaklı bıse keyfy
ine bak
hem ybr serı motor debrıyaj olayı cok zor ...al bı celık yada kanunı shodow vıtes olayı cok basık bı dene bak da demıstı dersın...

Son düzenleme:
çin veya kore malı almanı tavsiye etmem en azından ben olsaydım almazdım servis yedek parça sorunun olabilir olmasa bile sürekli serviste vakit geçirmek zorunda kalabilirsin sonuçta motordan zevk almak yerine ızdırap çekebilirsin...

daha önceden scooter kullanmışsın ben de söyle anlatayım; ben 1 sene kadar scooter kullandım (150cc) daha sonra direk cbr600rr aldım.:) başlarda çok zor oldu hele ilk 1-2 ay 3. vitese atmadım diyebilirim. Altındaki makina biraz daha biraz daha diye kulağına fısıldıyor insanın yolda giderken emin olabilirsin. Biraz daha alıştığım dönemde motoru zapt ettim ama bu seferde kendimi kontrol altında tutmak gerçekten zordu.

Neyse sonuçta yaklaşık 2,5 - 3 sene oldu toplam şimdi çok mutluyum:)

sana model tavsiye edemem 2. el ilanların olduğu sitelerde bütçene uygun modeller arasında sana sıkıntı (servis&y.parça&arıza) vermeyecek ve seveceğin içine sinen bir motoru temizse düşünmeden al.

125cc de alsan 1000cc de alsan motorun seni baştan çıkarmak için sürekli kulağına fısıldamaya devam edicek "biraz daha... biraz daha..." diye bunu unutma.....

önemli olan kendini buna kaptırmaman. Ayrıca kendini korumak için alacağın ekipmana özen göster. en azından iyi bir kask al ve kullan. Şimdiden iyi sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saf olmayın motor kullanmaya yeni başlayanlara supersport tavsiye olunmaz çok riskli:farao:

ybr 125 city yazan da miğfer var dimi tamam ben en iyisi onu alayım varmı elinde satılık olan ybr city 125 lik mavi yada gri varsa konuşalım :)

meraba arkadaşlar cbr125mi 250rmi yeni kullanmaya başlıcam motot kararsız kaldım.xD

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

yada cbr 600f
hyo gt250r

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar