Motor Kullanmaya Yeni Başlıyacak Biri iÇin Tavsiye Edebileceginiz SuperSport Motor

4 Bin Ytl e Kadar Bütçem Var Buna Ekipmanlarda Dahil Olucak

Honda Cbr 125 e Pek Sıcak Bakmıorum . Çünkü Boyum 1.85 Ve yapılıyım Altımda Komik Duruor.

Başka Marka Ve ModeL Önereceginiz Motorları Bekliorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

o fiyatlara alabilecegin süpersport sana astarından pahallıya çıkar.. yada bi hyo alabilirsin .. tabi yeni kbaşlayacak biri olarak ne kadar dogru tercih .. orası mechul... genede biraz araştırma yap derim ben

cbf 250 yada hyo250 comet olabilir ama jesse nin dedigi gibi nekadar dogru olur bilemem yeni başlayan biri olarak sen en iyisi bir scooter bak 150 zat falan ona benzer de olabilir yani maxi scooter

bu arada katılımcı olman dilegi ile hoşgeldin...

Cbr düşünmüyorsan ve supersport tarzındanda vazgeçmem diyorsan işin zor gerçekten :'( Ekipmanlara iyi bir bütçede ayırmayı unutma yoksa alacağın motosiklet kötü sonuçlar doğurabilir...

öncelikle herkeze mrb bende yenı baslıycam cbr125r de karar kıldım ama aklıma takılan resımlere bakarken bazıları tek far bazıları çift cbr125lerde 2 secenekmı oluyo

Moderatör
cbf 250 yada hyo250 comet olabilir ama jesse nin dedigi gibi nekadar dogru olur bilemem yeni başlayan biri olarak sen en iyisi bir scooter bak 150 zat falan ona benzer de olabilir yani maxi scooter

bu arada katılımcı olman dilegi ile hoşgeldin...

Neden scooter baksin ? Motosiklet kullanmaya scooter ile baslamak sart mi ? Ozellikle neden 150 zat? Bahsettigin scooteri kullanmak, dengede tutmak, ani fren yapmak daha mi kolay? Bir de yeni gelenlere soralim once isterseniz bisiklet kullanmayi biliyorlar mi diye..

ben öncelikle boyunu düşündüm 1.85 uzun boylu arkadaşımız,yüksek bir motor lazımki kıvranarak oturmasın transalp benzeri yani ee o motorlarda en düşük 500 cc yeni başlayana olmaz.ben arkadaşa 150 zat ve benzeri dedim çünkü motor uzun rahat bir yolculuk yapar ve hızlıda gitmez kendini geliştirene kadar sanırım bu acıklama yeter lucas bunda ne kötülük var anlamadım ayrıca bisiklet lafıda yeni bir üyemizin actıgı bir konuda sana yakışmamış.hayırlı geceler.

Arklar Yeni Başlıcam Derken Scooter Kullanmışlığım var .

VitesLi Motora Yeni Geçicem.

Teşekkür Ederim Görüşleriniz için.

Bu aRada H.b Saol Davutak

Son düzenleme:
Duality verdiğin kriterlere uygun motosiklet yok sanırım yada olsa bile eski modeller...Hyosung Gt 250 R,Kawasaki ninja 250R,yamaha yzf r125,Derbi gpr125(2 zamanlı) gibi motosikletler geldi aklıma fakat fiyat kriteri uymuyor mlsf..
Bu yuzden sanırım arkadaşlar supersport harici tavsiyelerde bulunmuş o yuzden yanlış anlaşılma olmuş.. :'(

Umarım isteğine uygun benim bilmediğim bir motosiklet vardır...

Moderatör
ben öncelikle boyunu düşündüm 1.85 uzun boylu arkadaşımız,yüksek bir motor lazımki kıvranarak oturmasın transalp benzeri yani ee o motorlarda en düşük 500 cc yeni başlayana olmaz.ben arkadaşa 150 zat ve benzeri dedim çünkü motor uzun rahat bir yolculuk yapar ve hızlıda gitmez kendini geliştirene kadar sanırım bu acıklama yeter lucas bunda ne kötülük var anlamadım ayrıca bisiklet lafıda yeni bir üyemizin actıgı bir konuda sana yakışmamış.hayırlı geceler.

Celallendim bi an :) yanlis yonlendirmeyin sizde insanlari deliriyorum o zaman bende napiim.. Scooter kullanmak teoride kolay gozuksede pratikte daha zordur. Sirf vitesi olmadigi icin kullanimi kolay sanilan scooterlar tekerlek caplarindan dolayi (Gercek maxi scooterlardan bahsetmiyorum) ciddi kazalara sebebiyet verebilirler.. Ayrica zaten konuyu acan arkadas scooter kullandigina gore bosuna bagirip cagirttirdin beni :)

Arkadasim, ne alirsan al 2. el al. Tek tavsiyem bu olacaktir size..

Öncelikle 2 Zamanlı 4 Zamanlı Gibi kavramları Bilmiorum :))

ve Zealsun zs200 ve Kanuni Racer 200 ler nasıl motor olarak Yapı Olarak Hoşuma Gitti Özellikle Zealsun

Başlangıç İÇİN iii bi motor olurmu ?

görkem cok saol ne zman gelır bılen varmı bı far motorun görunusunu nasıl degıstırıyo ve sızce baslangıc olarak cbr125r yı secmem ıyı bı tercıhmı ?

Celallendim bi an :) yanlis yonlendirmeyin sizde insanlari deliriyorum o zaman bende napiim.. Scooter kullanmak teoride kolay gozuksede pratikte daha zordur. Sirf vitesi olmadigi icin kullanimi kolay sanilan scooterlar tekerlek caplarindan dolayi (Gercek maxi scooterlardan bahsetmiyorum) ciddi kazalara sebebiyet verebilirler.. Ayrica zaten konuyu acan arkadas scooter kullandigina gore bosuna bagirip cagirttirdin beni :)

Arkadasim, ne alirsan al 2. el al. Tek tavsiyem bu olacaktir size..

::plus1:: takdir ettim manasında kullandım figürü. Allah iyiliğini were Lucas, mütemadiyen güldürüyorsun beni :cat:

ben sıfır almayı dusunuyorm 1.5 sene fln bınerım dıyorum ayrıca 2007 cbr nın görunumu cok daha guzel tavsıye edıyomusunuz ?

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım.. CBR Beğenmiyorum diyerek sert cıkmıssın ama CBR Piyasadaki en ii supersportlardan birisi su an.. Cünkü bu fyata Çin malları haricinde Bu tip motor yok.. Heee var ama fiyatı böyle olan yok..

1.85 Boyun var ; biraz haklısın ; 1.75 üzerindekilerde sırıtıyor motor ama işini görmesi açısından cok ideal bence..

4000 YTL Ye cbr dısında bir SS Alamazsın.. Hele ki ekipmanlar zaten 600 YTL ye yakın tutuyor.. Kask mont eldiven dizlik...
Kalıyor 3400 YTL Bu fiyata da sadece CBR 125 İkinci el temiz bi tane alabilirsin..
Hee iLLa SS OLmasın dersen farklı tarz güzel motorlar alabilirsin...

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım.. CBR Beğenmiyorum diyerek sert cıkmıssın ama CBR Piyasadaki en ii supersportlardan birisi su an.. Cünkü bu fyata Çin malları haricinde Bu tip motor yok.. Heee var ama fiyatı böyle olan yok..

1.85 Boyun var ; biraz haklısın ; 1.75 üzerindekilerde sırıtıyor motor ama işini görmesi açısından cok ideal bence..

4000 YTL Ye cbr dısında bir SS Alamazsın.. Hele ki ekipmanlar zaten 600 YTL ye yakın tutuyor.. Kask mont eldiven dizlik...
Kalıyor 3400 YTL Bu fiyata da sadece CBR 125 İkinci el temiz bi tane alabilirsin..
Hee iLLa SS OLmasın dersen farklı tarz güzel motorlar alabilirsin...

Forza CBR 125-R
Bu kadar millet kullanıyor ve tavsiye ediyorsa vardır bir bildikleri Cbr dan şaşma sen tamam :)

2007 model Kanuni/MZ Racer 200 alcan en makulu o.

Sakın haaaa aman almayın onu. O motoru alan 3. gün pişman

1. Gün motora alışıyor
2. Gün tadını çıkarıyor
3. Gün motoru cıvkı çıkıyor çok yakın arkadasım aldı bizzat gözlerimle gördüm forumdaki adı da RACER-200 gidip kendisine sorun

Son düzenleme:
ne sorunu çıktı
bence siz abartıyonuz
ben bi tek işe gidip gelirken kullancam arada gezerim o kadar.daha bende alcam işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar