cbf 250 yada hyo250 comet olabilir ama jesse nin dedigi gibi nekadar dogru olur bilemem yeni başlayan biri olarak sen en iyisi bir scooter bak 150 zat falan ona benzer de olabilir yani maxi scooter
bu arada katılımcı olman dilegi ile hoşgeldin...
öncelikle herkeze mrb bende yenı baslıycam cbr125r de karar kıldım ama aklıma takılan resımlere bakarken bazıları tek far bazıları çift cbr125lerde 2 secenekmı oluyo
ben öncelikle boyunu düşündüm 1.85 uzun boylu arkadaşımız,yüksek bir motor lazımki kıvranarak oturmasın transalp benzeri yani ee o motorlarda en düşük 500 cc yeni başlayana olmaz.ben arkadaşa 150 zat ve benzeri dedim çünkü motor uzun rahat bir yolculuk yapar ve hızlıda gitmez kendini geliştirene kadar sanırım bu acıklama yeter lucas bunda ne kötülük var anlamadım ayrıca bisiklet lafıda yeni bir üyemizin actıgı bir konuda sana yakışmamış.hayırlı geceler.
Celallendim bi anyanlis yonlendirmeyin sizde insanlari deliriyorum o zaman bende napiim.. Scooter kullanmak teoride kolay gozuksede pratikte daha zordur. Sirf vitesi olmadigi icin kullanimi kolay sanilan scooterlar tekerlek caplarindan dolayi (Gercek maxi scooterlardan bahsetmiyorum) ciddi kazalara sebebiyet verebilirler.. Ayrica zaten konuyu acan arkadas scooter kullandigina gore bosuna bagirip cagirttirdin beni
![]()
Arkadasim, ne alirsan al 2. el al. Tek tavsiyem bu olacaktir size..
Öncelikle hoşgeldin arkadaşım.. CBR Beğenmiyorum diyerek sert cıkmıssın ama CBR Piyasadaki en ii supersportlardan birisi su an.. Cünkü bu fyata Çin malları haricinde Bu tip motor yok.. Heee var ama fiyatı böyle olan yok..
1.85 Boyun var ; biraz haklısın ; 1.75 üzerindekilerde sırıtıyor motor ama işini görmesi açısından cok ideal bence..
4000 YTL Ye cbr dısında bir SS Alamazsın.. Hele ki ekipmanlar zaten 600 YTL ye yakın tutuyor.. Kask mont eldiven dizlik...
Kalıyor 3400 YTL Bu fiyata da sadece CBR 125 İkinci el temiz bi tane alabilirsin..
Hee iLLa SS OLmasın dersen farklı tarz güzel motorlar alabilirsin...
2007 model Kanuni/MZ Racer 200 alcan en makulu o.