Motor Kullanmaya Yeni Başlıyacak Biri iÇin Tavsiye Edebileceginiz SuperSport Motor

Zealsun Nasıl Bir Moto Yeni Başlamak iÇin ? Bilgi Verebilirmisiniz

Selamlar,

Daha onceden motosiklet tecrubeniz yoksa maksimum 250 cc ile baslamanizi oneririm. 500 - 600 cc lik supersport olsun yada olmasin bir motosikletle tecrubesiz kullanicilar zorlanabilir ilk baslarda. Bu da alacaginiz zevki azaltacak bir etken olacaktir. Motosiklet surus tekniklerini en iyi ve dogru sekilde ogrenmek ve tecrube kazanmak icin maksimum 250cc motor bicilmis kaftan olacaktir.

Hondanin 250CBF modelini incelemninizi oneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 Bin Ytl e Kadar Bütçem Var Buna Ekipmanlarda Dahil Olucak

Honda Cbr 125 e Pek Sıcak Bakmıorum . Çünkü Boyum 1.85 Ve yapılıyım Altımda Komik Duruor.

Başka Marka Ve ModeL Önereceginiz Motorları Bekliorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

boyuna oranla 125 cc'nin komik kaldığı konusunda kesinlikle katılıyorum ama 125 cc bir makine hayatında hiç motor sürmemiş biri için kesinlikle ilk aşk olmalı :mrgreen: cahiliye dönemlerimde bende itiraz ediyordum 125 cc başlangıç modeline ama arkadasımın arkasına binip biraz korktuktan sonra ( kasıtlı olarak yapıldı :mrgreen: ) , sonra birde kullandıktan sonra olgunlaşıyorsun birden :mrgreen:

boyuna oranla 125 cc'nin komik kaldığı konusunda kesinlikle katılıyorum ama 125 cc bir makine hayatında hiç motor sürmemiş biri için kesinlikle ilk aşk olmalı :mrgreen: cahiliye dönemlerimde bende itiraz ediyordum 125 cc başlangıç modeline ama arkadasımın arkasına binip biraz korktuktan sonra ( kasıtlı olarak yapıldı :mrgreen: ) , sonra birde kullandıktan sonra olgunlaşıyorsun birden :mrgreen:

size kesinlikle katilmiyorum eftelya hanim :p:p1.88 boyunda 80 kiloyum ve ybr 125 kullanicisiyim cok iyi uyum sagliyoruz birbirimze:p:queen:8 bin kmdir kullaniyorum nice 80 binlere inşallah:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
size kesinlikle katilmiyorum eftelya hanim :p:p1.88 boyunda 80 kiloyum ve ybr 125 kullanicisiyim cok iyi uyum sagliyoruz birbirimze:p:queen:8 bin kmdir kullaniyorum nice 80 binlere inşallah:)

benim boyum senden bi kaç cm kısa , rakam verip reklama girmek istemiyorum:mrgreen: ama ybr altımda cok komik kalıyor :) birde kullanırken dizlerimi farkında olmadan açıyordum ilk baslarda , çok daha komik oluyordu. mesela bazen yanlıslıkla fazla gaz açıyordum motor fırlayacak gibi oluyordu. fren yapmak yada gazı kesmek yerine ayağımı yere basıp kalkıyordum ve motoru tutuyordum. 15 yasında bir çocuğun 7 yasındaki çocuklar için yapılmıs minnacık bisikletleri sürmesi gibi bişe :) evet evet o sırada hissettiğim şey tam olarak buydu işte :)

benim boyum senden bi kaç cm kısa , rakam verip reklama girmek istemiyorum:mrgreen: ama ybr altımda cok komik kalıyor :) birde kullanırken dizlerimi farkında olmadan açıyordum ilk baslarda , çok daha komik oluyordu. mesela bazen yanlıslıkla fazla gaz açıyordum motor fırlayacak gibi oluyordu. fren yapmak yada gazı kesmek yerine ayağımı yere basıp kalkıyordum ve motoru tutuyordum. 15 yasında bir çocuğun 7 yasındaki çocuklar için yapılmıs minnacık bisikletleri sürmesi gibi bişe :) evet evet o sırada hissettiğim şey tam olarak buydu işte :)

bence cok abartiyorsun ya:p ben bunlarin hiç biriini yaşamadim:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kesinlikle abartmıyorum ya . gerçektennnnnnnnn:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sedatcım sorun yokkk. sadece küçük işte . cc olarak yeni başlayan biri için en ideal motosiklet , yada şehir içi kullanım için seçilebilecek en iyi en fonksiyonel işe yarar alet. ama küçükkkkkkkkk:) bence:p

.
ŞEF' İN TAVSİYESİ :mrgreen:

Arkadaşım madem uzun boylusun, ben sana bu motorlardan birini tavsiye ederim. İkinci elde bütçene göre bir model bulabilirsin.

Başlangıç için de gayet ideal :cat:
Tercihin ne olursa olsun, başlangıçta 250cc nin üzerine çıkmamanı özellikle tavsiye ederim. Umarım en doğru kararı verir, motorunun keyfini sürersin. Kolay gelsin :)

XT 125X

XT 125R

Şef!

Adam 4.000 bütçe demiş, sen tutmuş 6.450 (XT125R) - 6.950 (XT125X) fiyatları olan motorları söylemişsin. Oldu mu şimdi?

Arklar Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Bilgilendirginiz için Beni.

Ama Hala Bi soruma CEvap Alamadım :)

Zealsun zs 200 Diorlar Nasıl bir Motor Acaba Başlangıç için. :)

Merhaba Arkadaşlar Ve üstatlar Ben Yaklaşık 6 Aydır Scooter Kullanıyorum Cbr 600 Rr Almak Istiyorum O Makinalara Bayılıyorum Açıkcası Gözüm Onlardan Başkasını Görmüyor

Arklar Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Bilgilendirginiz için Beni.

Ama Hala Bi soruma CEvap Alamadım :)

Zealsun zs 200 Diorlar Nasıl bir Motor Acaba Başlangıç için. :)

o motoru alırsın elinde kalır ben sana söliyim daha önceki arkadaşlar doğru sölüyor cdf250 senin için ideal aama süpersport diyorsan hyo gt250r al zaten o makina yurt dışında 125cc geçiyor bizim ülkedekiler çiple 250cc yapılmış yani seni vazla zorlamaz. ama benim fikrimi sorucak olursan honda cbf250 yada yamaha ybr250 çünkü bu makinalar hem dayanıklı hemde çok dengeli ayrıca süpersportlara göre tur kabiliyeti daha fazla... hem cbf 250 al kes arka plakalığı, plakayı kıça yapıştır... dilediğin gibi modifiye yap...

Merhaba Arkadaşlar Ve üstatlar Ben Yaklaşık 6 Aydır Scooter Kullanıyorum Cbr 600 Rr Almak Istiyorum O Makinalara Bayılıyorum Açıkcası Gözüm Onlardan Başkasını Görmüyor

al benden de o kadar ama cbr 600f alıcam... 600f uzun yolda artçı ile daha rahat diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
xt 225 al hem yeni başlamak için iyi hem de çok sağlam makine 4000 2000 model kız gibi bulursun gerçi çok yok piyasada ama sıfırsa hyosung 250 comet al derim fiyatına göreiyi motor

xt 225 al hem yeni başlamak için iyi hem de çok sağlam makine 4000 2000 model kız gibi bulursun gerçi çok yok piyasada ama sıfırsa hyosung 250 comet al derim fiyatına göreiyi motor

yeni başlayana turbolu makina gelmez hocam... xt225 çok seri olduğundan ilk baştan ona binmek intihar olur...

valla seri başlasın seri devam etsin :cat: çabuk alışır xt 225 öle çok da deli bi makina değil ama tam pişer bence

Şef!

Adam 4.000 bütçe demiş, sen tutmuş 6.450 (XT125R) - 6.950 (XT125X) fiyatları olan motorları söylemişsin. Oldu mu şimdi?

Khutuck senin gibi deneyimli bir üyeden bunu beklemezdim.

Daha ikinci cümlede, ikinci elde uygun bir model bulabileceğini yazmışım be kardeş.

Fotoğraftakiler sıfır olabilir :farao:

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar