Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan, iyi fiyata almışsın.. stop lambasını değiştirirsin kolay..Kazasız sürüşler dilerim..
Sağolasın kardeş teşekkür ederim.Allah kimsenin kaskına asfalt yüzü göstermesin.
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan, iyi fiyata almışsın.. stop lambasını değiştirirsin kolay..Kazasız sürüşler dilerim..
Sağolasın kardeş teşekkür ederim.Allah kimsenin kaskına asfalt yüzü göstermesin.
bu hafta sonu gidicem zaten oraya biraz bişiler alcam motor için.Motor Amasya'da ben şu an İstanbul'dayım haftaya gidiyorum.Üniverste okuyorum okulum baslıyoVe motoruda oradan aldım... Sirkecide benim tanıdığım savcı motor var orada bulamazsam eğer dolaşıcam bütün sirkeciyi . Püskül , yan deri çanta , sis farları , jant şeritleri filan derken ii bi alışveriş yapcam
![]()
bulabileceğin yerler oralar zatenbu arda o jant şeritlerinden alırsan haberdar edersen sevinirim bende düşünüyorum özellikle hangi renkler var bakarsan sevinirim :cat: benim pek vaktim olmuyor oraya gitmeye..
Zat için yeşil almıştım çok hoş durmuştu. Buna yeşil ile kırmızı arasında kalıyorum ama kırmızı daha ağır basıyo siyah ile daha göze hoş dururMsn adresim : [email protected] eklerseyebilirsin hem baska konularıda konusmus oluruz
![]()
Olsun hayırlısı olsun bende bu hafta sonu gibi istanbula eşimle motor gezisine gideceğiz Allah izin verirse tabi.. Şu an halen motorumu toparlamadım işyerimde de işlerim yoğun şekilde devam ediyor yedek bir motor alma düşüncem iyice kafamda yer etmeye başladı. Kısmet artık. Uğurcum sana da gelmeden önce telefon etmeyi düşünüyorum bu mct parçaları ve aksesuar türü şeyler satan yerleri istanbulda sen biliyorsundur beraber görme şansımız olabilir mi seninle? Balıkesir Aksakal köyünde duran araca arkadan çarpmış ancak ön maşa ve tekerlek dışında herhangi bir hasar olmamış 750 tl ye vermeyi bu şekilde vermeyi düşünüyorum dedi. Yedek niyetine düşünen varsa yardımcı olabilirm.

style muslugu acık bıraktıgında normal bnm motordanda gelıyo 1-2 damla karburatöre dolup fazla benzin motor sallandıkca yada muslukla oynadıkca gelir benzin
tamam abicim hafta sonu çalışıyorum ama erken çıkıcam, gelmeden 1-2 gün önceden haber verirsen memnun olurum. mağazada telefonum çekmiyor akşam bile arasan sorun olmaz müsaitim iş çıkışından sonra. bu arada ne tür aksesuarlar bakacaktın abi ona göre şimdiden yerleri bakayım vakit kaybı olmasın :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
BU ARADA MOTORUMUN KARBÜRATÖRÜNDEN O AŞŞAĞIYA SALLANAN 2 SSİYAH BORUNUN BİRİSİNDEN SOL TARAFTAKİ OLANDAN MOTOR DURDUĞU ZAMAN KARBÜRATÖRÜN İÇİNDEKİ BENZİN AKMAYA BAŞLADI FOTODA İŞARETLEDİM İLK DEFA BAŞIMA GELDİ NEYLE ALAKALI OLABİLİR ACABA ?
![]()
Aslında o benzinin depoya dönüşümü olmalı... Motorun boğulmaması için eğer benzin fazla gelirse diye tahliye yapmışlar...
Senin arızan Sanırım karbüratör ayarından... Şamandıra tam oturmuyor olabilir.. açık kalıyor ve depodan devamlı benzin karbüratöre doluyor... Fazla geldiği için tahliyeden akıyor..