Ve arkadaşlar bugun izin günümde her daim yapmak isteyipte yapamadığım far sorununu halledeyim dedim..
BİZİM İÇ ATOM (SOLDAKİ ) VE RENO TOROS ATOMU...
renault toros iç atomu cidden sağlam olduğu için onu tercih ettim..(20 tl )
orjinali farba markadır,yan sanayileri çok var dikkat edin eğer alacaksanız özellikle farba olmasına özen gösterin zaten üzerinde de yazıyor..
ufak bir sorun çıkıyor aslında sorun da sayılmaz..bu atom bizim motorun far çerçevesine biraz ufak kalıyor haliyle silikon yardımıyla sabitlemek gerekiyor..
daha sonra gidip h4 giriş aparatı alıyoruz 2 tl fiyatı var
son olarak ise osram h4 55/60w far almayı tercih ettim buradaki ustanın tavsiyesi üzerine..(5 tl )
ve taktıktan sonra gece olmasını bekledim. sonuç mu ? eskiye nazaran 3 kat fark var..
sadece kısaları yaktığımda yakşalık olarak 5 arabadan fazla önümü aydınlatıyor..Zifiri karanlık yer bulamadım bizim buralarda.. bulduğumda foto çekip göstereceğim.Cep tel kamerasıyla çektim gece olduğu için malum pek net değil idare edin
İllaki şu soruyu soracaksınız: akü kaldırıyor mu ? valla bunun cevabını şu an vermem erken daha bugun taktım ama ilerleyen zamanlarda bir değişim olursa sizinle paylaşacağım.Herkese Kazasız Sürüşler..