Mondial Mondial 180 Z-One Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

3. vitesi göstergede göremiyorum artık 3 e atınca vitesi sankı bosa atmıs gıbı orası bos oluyor ama motor vıtes e gecıyor yanı gıdısınde sıkıntı yok ama gostergede 3 yazmıyor sadece 3 de yazmıyor dıgerlerı yazıyor bır ara gıdıp geliyordu 3 deyken gostergedeki sımdı tamamen gıttı bu temassızlık neyden kaynaklanıyordur ?

Son hızını gps programı ile ölçen oldu mu beyler hız tutkum hiç olmamasına rağmen bu konuda aşırı saçma yorumlar yapılan konularda paylaşalım da meraklar giderilsin.

Applestore da SpeedoMeter isimli uygulamadan son hız ile screnshoot alcam bakalim son hızın ibredeki farkı neymiş

bu mondial yedek parcasi sitesi bozukmu yahu siparis veriyorum yazdir diyorum bayi ilini secin diyo ama sececek bisey gelmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

hallettim arkadaslar

Beyler boğulma sorunu çözüldü tamamen artık beklesemde beklemesemde olmuyor sanırım benzinden kaynaklı bişeydi

Herkese iyi bayramlar, bol gazlamalar :thumright

tekeriniz düz bassın :bounce::bestmt:

Ben bi hikayemi anlatayım.
Burdur'un Gölhisar ilçesinde okuyorum. Burdur'a gitmem lazım açıköğretim sınavı için. Neyse gittim sınava girdim falan. Bi ara şehirde gezerken motor teklemeye başladı. Sonra Gölhisar'a geldim. KYK yurdunun kapısından tam içeri giriyordum. Stop etti ve bidaha çalışmadı. Hemen çantaları indirdim. Soğumasını bekledim. Bujiyi yağlamıştı. Ve buji düzgün çalışmamış. Belliydi. Buji değiştirdim. Sorun gitti.
Başka bir anımı daha anlatayım.
TP Petrollerinden 10 tl lik benzin almıştım. Mecburi kaldım. Yoksa kesinlikle almam.
motor tekrar teklemeye başladı. Benzini aşağıdaki tıpadan boşalttım. Benzinde su çıktı. Şimdi hep Total petrol den alıyorum. Çok memnunum.
Bu anlattığım hikaye mayıs ayının sonlarında yaşamıştım sanırım.

arkadaşlar z-one s 180 e egzoz takan varsa bi video paylaşabilir mi? egzoz taktırıcam ses bakımından fikir olur hem bana hemde diğer taktırmayı düşünen arkadaşlara.

Ben benzini shell ve opetten alıyorum ama yine de boğuluyor , acaba birbirine karışınca mı sıkıntı çıkartıyor ?

Opet, shell iyidir.Opet yerli diye onu tercih ediyorum :)
Bugun motorla kısa mesafe bir yere gidecektim .Apple store dan speedometer adlı uygulamayi indirmistim.GPS aplikasyonu.Yolda
3.viteste 102 km gordum ve sonra 4 e taktim ama gazlayamadan trafik var diye yavaslamak zorunda kaldim.Ekranda en cok 112 km gordum o hizlanmada.
Uygulamada 101 km en hizli surat yaziyordu yani 11 km sapma olmuş uygulama verisi dogru ise.Test edecek boş yol yok burada resmen.Bu tartismalardan sonra son hızını iyice merak ettim hızdan korkmama rağmen birgün boş bir yolda deneyeceğim gps aplikasyonu ile.

Boğulma tekleme sorunu benzin yenilendiğinde çözüldü kardeşim

Birde benim motor yeni olduğundanmı basmıyo rodajda olduğu için 5000 deviri geçmemeye çalıştım 5.viteste 103 gördüm ama daha önce zorlamıştım ondada 96 ydı

benzinde shell den şaşmam. 1 yıldır hiç bi sıkıntı yaşamadım. v power alıyorum motor canavar gibi :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar