Mondial Mondial 180 Z-One Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar ortalama ne kadar yaktığınızı söyleyebilirmisiniz ? Ben kendi motorumda tam hesaplayamadım. Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Yakıt konusunda yorum yapabilecek kimse yok mu ?

Arkadaşlar ortalama ne kadar yaktığınızı söyleyebilirmisiniz ? Ben kendi motorumda tam hesaplayamadım. Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Yakıt konusunda yorum yapabilecek kimse yok mu ?

ortalama yakıt tuketımı 15 kurus

Arkadaşlar 2 gün önce bu motoru aldım bi kaç sorum olacak

-motora 35liralık benzin doldurdum toplamında 27km yaptım şimdi benzin ışığı yanıyor,bu normalmidir (motoru hep 1. ve 2. viteste kullandım desem yeridir ayrıca hep devirliydi)

-gazı aniden açtığımda ise motor tekleme yapıyor (arkadaşlar aldığım benzinin kötü olduğundan olabilir diyo)

şu sorunlarıma bir yorum yaparmısınız :) teşekkür ederim

-motora 35liralık benzin doldurdum toplamında 27km yaptım şimdi benzin ışığı yanıyor,bu normalmidir (motoru hep 1. ve 2. viteste kullandım desem yeridir ayrıca hep devirliydi)

-gazı aniden açtığımda ise motor tekleme yapıyor (arkadaşlar aldığım benzinin kötü olduğundan olabilir diyo)

benzin ışığı yandıktan sonra 150+ km yapıyor sıkıntı yok :) boğulma yapıyor evet başlarda bi de motor çok sıcak değilken diye hatırlıyorum yarın 7000kmlik ve sıcak motorla denicem bakalım boğulacak mı yarın yazarım akşam

Yorumunuz için teşekkür ederim

benzini ilk doldurduğumda 2 ila 3 çizgi arasında gelip gidiyodu 27 km de 1 çizgiye düştü sizcede fazla yakmamışmı motor

Ölmedik :) motorun gaz teli koptu gidemiyom şuan

Yoldayken mi koptu nasil oldu o :) 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Motor sogukken mi ani gazlamada tekleme yapiyor??
Motoru calistir biraz bi iki dk bosta, hafif hafif gazla sonra rolantide dursun biraz isindiktan sonra tekleme yapmamasi lazim.

Benzin isigi yandiktan sonra 100 km daha gider tahminimce.Yedek depoda degil normal depoda olsun benzin muslugu, benzinin ne zaman bitcegini daha iyi tahmin edersin.Şuan 200 km daha gidersin o benzinle aşşağı yukarı

@karşıyaka57

Yok eve gitcektim. Çalıştırdım. Az bi gaz vereyim dedim tak koptu.. :)

Günaydın Herkese,
Boğulma sorunu kronik bir hata sanırım. Hızlı gaz açınca boğulma oluşuyor motorda.
İlk çalıştığında gazı ara ara verince stop ediyor
Yolda giderken ise hızlı gaz açınca siniyor motor.

Son düzenleme:
Benim motorda boğulma tekleme yok çok şukur.Motor 2-3 gün yatarsa ve soğuk calistirirsam biraz ısıtmam gerekiyor 2 dk rolantiden sonra tamamen düzeliyor.

Son düzenleme:
Boğulma sanırım mootorun ısınmasıyla alakalı karşıyaka52 söylediğinden beri motoru ısıtıpta biniyorum boğulma olmuyor lakin benzin hala büyük problem 40km ye geldim bakamlım 7lt benzin ne zaman bitecek

Boğulma sıcaklıkla alakalı değil çünkü sıcakken de soğukkende oluyor boğulma

2 hafta önce almış olduğum motorum..gayet memnunum ama şuan bi sorunum var..ön teker döndükçe ses geliyor.nedir anlamadım..500 bakıma gitti sorun yok dediler.sorun yok eywallahta ses neden geliyor ohalde bi açıkla be adam:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar