selam arkadaşlar
inanmayanlar için 1 de 62 2 de 95 yaptım 3 u denemedım 4 dede performans ıyı 5 de gıtmıyo motor rahatlatma vitesi son hız soran arkadaşlar olmus ben 157 hızını gördüm ancak yol egımlıydı bıraz ve motorun ustunde cama doğru egıldım ruzgarı kesmek ıcın 100 kıloyum 1,90 boyum var hesabını siz yapın bu motorla 160 yaptım dıgene ınanırım yanı
yakıtını hesapladım 15 kusur yakıyor sehır ıcı ortalama kullanımla cok hımbıl da degıl ara sıra gazlamalı 15 kurus kasarsam 13 e ındırebilirm motorum 9 bine geldi bazen 1 km de bazen 2 km de bir yağını sureklı castrol yağ ile değiştirdim suana kadar sıkıntı cıkmadı zincirim bitmek üzere yakın bır sure ıcınde degıstırıcem ilk motorum cok memlunum saygılar...
inanmayanlar için 1 de 62 2 de 95 yaptım 3 u denemedım 4 dede performans ıyı 5 de gıtmıyo motor rahatlatma vitesi son hız soran arkadaşlar olmus ben 157 hızını gördüm ancak yol egımlıydı bıraz ve motorun ustunde cama doğru egıldım ruzgarı kesmek ıcın 100 kıloyum 1,90 boyum var hesabını siz yapın bu motorla 160 yaptım dıgene ınanırım yanı
Son düzenleme: