Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

isyan kaan ak isyan... :D

sen, ben, serdar, akın, ozan ve 1-2 kişi...

öncelikle altını çizdiğim bölqe adım we soyadım :) sakın banlamaya kalkmayın cnm arkadaşımı... :)

we alpercim akşam hayırlı bir iş için sizin ewin ordayım...motorunu ödünç wersene sizin ordan bizim ew pek bi ters :)

nie banlasınlar canım.. sonuçta adın soyadın :)

bu arada hayırlı olsn tekrardan.. ;)

hayırlı ıs ne ak cım yoksa evlenıyormsun olm..kız ıstemeye mı gıdıcen motorla

@alper
alperde çok uyanık...motoru istedim hiç o bölüme değinmemiş bilem :) eheheuheehehue :)

@proxima
kanka telefon aldım da yeni...qelince qörürsün artıkın... :)

Bu arada 125 zn sahibi biri olarak eklemem gereken bi nokta var. Evet çok şirin ve kullanışlı, 2 kişi (eğer zayıfsanız) binebiliyor. Ancak arka far ve plaka bölümü, sarsıntılarda dağılıyor. Haberiniz olsun.

Bu arada 125 zn sahibi biri olarak eklemem gereken bi nokta var. Evet çok şirin ve kullanışlı, 2 kişi (eğer zayıfsanız) binebiliyor. Ancak arka far ve plaka bölümü, sarsıntılarda dağılıyor. Haberiniz olsun.

hos geldın aramıza..
artcı olarak cok kullandık zen i. herhangı bır sorun karsılasmadık ama cukarlarda 2 kısı oldumu teker camurluga deyebılıyor zor kaldırıyor !!yayları zayıf!

hafta sonu deneriz...raat ol sen...o kızları ayarlamayı becerebilseydin cadde, şu an biz bütün zencilerin arkasında bir artçı olacaktı :)

Hayırdır olm bı olay mı var.. ben dısmıyım!!!
Bu arada bugun işe mt ıle geldım bıraz usudum ama rahat oldu!!bıraz havalar ısınsada gelsek!!

yok be ya ne dışı...qayet içindesin...aöf sınawlarına motorumla qitçem...çok heyecanlıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar