latifpolat' Alıntı:Antikacı kardeşim çok ama çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Neyse ne diyelim. Cana gelmemiş. Ama eminim için cız etmiştir. Allah başka kaza vermesin. Bu arada motorun dış boya olayını nasıl yaptıracaksın. Serviste mi halledecekler?
the_punisher71' Alıntı:arkadaslar bu servislere giderken yanınızda herhangi bir ewrak veya belge götürüomusunuz nası oluoo??? yaptıkalrı şeylerden para alıolarmı ??
2000zx6r' Alıntı:selam arkadaşlar,
bende 10 gün önce 125 zn aldım, benimle birlikte 4 çift daha aldı, bende nişanlımiçin aldım. Diyeceğim o ki çiftler için ideal motor. 1200 km yi geçtim, rodajını özenle yaptım, rüzgarı arkanıza aldınız mı 120 yi deviriyor. 1000 bakımı için servise gittim motorunu inceledim korktuğum gibi çıkmadı diyebilirim. Benim en beğendiğim yanı frenleri oldu, baazı arkadaşların kayıyor demeleri ilgimi çekti, ben yağmur dahil kullandım, en küçük bir kayma yaşamadım. Frenler müthiş, böyle hafif motorlar için mükemmel diyebilirm, en küçük bir sallama yok.
Saygılarımla
peri' Alıntı:bu model için bana 1 350 ytl fiyat veriyorlar. bu motor için pahalı mı? yeni alan arkadaşlar ne kadara aldınız acaba?