190. km'de yolda kaldım
Beklenen oldu motor 190 km'ye geldigi halde hala benzin almazsan mal gibi yolda kalırsın işte
Allah'tan benzinci yakındaydı geçerken görmüştüm, dedim şuna da bi benzin alsaydım keşke, amaaaan evin ordan alırım derken, 2 km falan sonra motor istop etti (veya stop etti de diyebiliriz

)
Yalnız çok ilginç eskiden crown marka walkmenler vardı, yani hatırlayan varsa bilir, turuncu renkliydi, pili azaldığı zaman, kaset kısmı yavaş dönmeye başlar, dinlediginiz şarkı ağır ağır başlardı.
Bizim motorda aynen öyle oldu, baktım bi çekişten düştü, bi tuhaflık var. Noluyo falan derken, kaldık yolun ortasında, derhal gerideki benzinciye, motoru bıraksam mı motorla mı gitsem kararsız kaldım, neyse dedim ben bırakmiym motoru burda, geçtik yolun karşısına, Allahtan hafif rampa aşagıydı, motoru kaldırıma çıkardım üstüne de bindim

bi güzel benzinciye kadar gittik yanlız gidene kadar bi kaç defa kaldırıma çıkarmak ve kaldırımdan indirmek zorunda kaldım, beni çok zorladı dogrusu, inşallah bu iniş çıkışlar sırasında ön takımlara zarar vermemişimdir.
Yanlız 190 km yine de iyi yaptı, çünkü ben pek de ekonomik kullanmadım aleti, zaman zaman 100km'nin üstüne çıktım, çok zaman yokuşlara vurdum. yine de iyi idare etti.
Siz de benim gibi bakalım ne kadar gidecek demeyin arkadaşlar kırmızıya geldi mi alın benzininizi, çünkü kırmızıya geldikten sonra fazla gitmiyo hemen bitiyo,
Siz benim kadar şanslı olmayabilir, benzinzinin olmadıgı bi yerde yolda kalabilirsiniz.
Bu arada Scud, bu fren mevzusu bende de aynı, tecrübe kazandıkça sanki şimdi sorun çıkartmıyo gayet iyi tutuyo gibi

demek problem bizdeymiş abi.
Servisin motoru begenmesi de ayrı bi güzellik, insanın hoşuna gidiyo:cherry: