evet arkadaşlar ilk öncelikle bende uag kullanıcısıyım.
1.200 lük yaptırdım dienlere inanmayın derim çünkü blok baglantı noktaları kesinlikle uymaz ve uygun silindiri bulamazlar.
2. motor 3.vites 90 4. 110-115 5.vites de n ye dayayanlar az yapmıs ben onuda geçirdim.
3.olarak uag lerde titreme çok az aksini idda eden saplamalarını pulla güzelce sıksın
4.yuvarlak far asırı şık duruyo ben kt 125 taktım biraz büyük ama güzel.
5.ön dişliyi büyülttüm
6.hız konusunda 80'i geçemeyenlerin karburatör hava ayarı ve motor ilk alındıgında yok daga vur yok bayıra vur dienlere uyanlar kesinlikle yalnışlık yapar
7.motor rodaja (açılma)girme döneminde kesinlikle aynı gazla gidmeyin ve gazın 3/4 ünü geçmeyin.ilk defa motor çalıştıgında mumkunse 15-20 dk rolantide çalıştırın.
8.jant sorunu genelde hepsinde var kullanım alanına göre değişir.
9.yag olarak sürekli 20/40 castrol kullanıyorum şiddetle tavsiyemdir 10 tl
10.bakımları (yag değişimi) (600.1600.3000.5000)km lerinde yaptırdım ve 5000 de buji değişimi ve hava filtresi temizliğini yapın ve zinciri yaglayın gerdirme kesinlikle gerecektir.ben ön dişliyide 17 yaptım arkayla oynamayın derim.
11.bnm motorum kesinlikle özellikle 100 den sonra dahi hiç bi şekilde kaba tabirle kıç atma yapmadı.yapan arkadaşların akord ayarlarını yaptırmasını tavsiye ederim.
12.motor bu zmnda baya yakıyor benzin pahalı ve ayarlarını tam olarak yaptıysanız 27 tl ye 250 km (şehir içi ve dışı) yol alabilirsiniz.
13.motor kesinlikle (bence) çinlerin içinde en kaliteli motor.zamanında cup ımda vardı
14.vites kolu düşenlerde iman gücüyle basıyo galiba o vitese yada motorları yan yatıyo düşüyo ve vites kolu zarar görüyo ve yüksek devirlerde sürmekten dolayı düşmüş olabilir.hak veriyorum.
15. ve en önemlisi su mondial motorlara inanıyorumki bi honda yamaha kadar para verseler hor kullanamıcakları için japon motorları kadar gideceğini ve saglam bi şekilde kalacagına inanıyorum amaç kötülemekse su anda YAMAHA yı çin üretiyor isterseniz bayiye gidin motoru inceleyin her yerinde çin yazıyor
Motoru almak isteyen ksıtlı maddiaytı olanlar alıcaklarsa bir an bile tereddüt etmeden alsınlar.
Kazasız belasız hayırlı günler...