Lastikleri değiştirmeli miyim?

Merhabalar, 2026 model bajaj pulsar rs200 aldım motor şuan 360km de.

Forumlarda vs okuduğum kadarıyla lastiklerinin çok kötü olduğu belirtilmiş, lakin şuan maddi durumum çok yerinde olmamasına rağmen öncelik güvenlik olduğunu düşündüğümden kaynaklı lastikleri değiştirmeli miyim yoksa bu lastikler beni bir süre idare eder mi?
Teşekkürler iyi günler
Hocam size en büyük tavsiyem lastiğe değil kendinize güvenin buradan kötü lastik iyidir sonucunu çıkarmayın viraja girerken yolun durmuna asfaltın durumuna bakıp girin bilmediğiniz viraja hızlı girmeyin frenleme yaparken lastiğin nasıl tepki verdiğine bakıp ona göre fren kullanımı yapın bu şekilde iyi lastik alana kadar sizi fazlasıyla idare edecektir

Bu arada benim anlatmak istediğim g.tüne güvenen dandik lastik kullanır filan değil he. Yumuşak hamurlu lastiğin bile kaydığı yerde fabrika çıkış lastiği veya kalitesiz lastik sizi dağa, bayıra uçurur demek istedim. Ama cidden kötü lastik kullan birşey olmaz diyen varsa da delidir o, sakın sözüne itibar etmeyin. İsterse 40 yıllık motosiklet sürücüsü olsun. Adam yerine koyup da güvenmeyin o modellere.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Motosikleti yere baglayan lastiklerin yola temas eden alani kredi kartindan kucuk. Asfalt kalitemiz de ortada. Dusuk hizda da yuksek hizda da laatik cok onemli. Imkan verdigince en iyi lastigi kullanmak kisinin kendine yapacagi bir iyiliktir. Imkani yoksa ve fabrika cikisi kotu lastikle kullanacaksa da lastigin tutusunun bilincinde olarak ve kendi kapasitesi olculerinde kullanirsa yine kendine iyilik yapmis olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar