Motosikleti yere baglayan lastiklerin yola temas eden alani kredi kartindan kucuk. Asfalt kalitemiz de ortada. Dusuk hizda da yuksek hizda da laatik cok onemli. Imkan verdigince en iyi lastigi kullanmak kisinin kendine yapacagi bir iyiliktir. Imkani yoksa ve fabrika cikisi kotu lastikle kullanacaksa da lastigin tutusunun bilincinde olarak ve kendi kapasitesi olculerinde kullanirsa yine kendine iyilik yapmis olur.
Ged burada güzel nokta yakalamış. Gerçek hayat öyle basit 3-5 parametrelik bir şey değil.
Mühendislik ve Bilim farklı şeylerdir mesela. Bilime kalsak hepimizin o ank dünyada tüm varolan bilgiyle en iyi, en güvnli, en güzel şeylere sahip olmamız gereiyordu, ama kaynaklar sınırlı bu yüzden bilimin ürettiği bilgiyi kullanıp sınırlı kaynaklarla eldeki bilgileri birleştirip en iyiyi elde etme diye bir şey var.
Konumuza dönecke olursak, tabi ki hepimiz paramızın yettiği en iyi lastiğ alalım, bu tartışmasız, ama yeni lastik alacak paramız yoksa yeni lastik paramız olana kadar evde mi oturalım? ömür geçiyor daha değerli bir şey var mı? buna göre elde varolan kötü lastiklerin bilgisi elimizde varsa bunun bilincinde olup o lastiklerin sınırına gelmeden yeterli güvenlik payı da verip sürmek evde hımbıl hımbıl oturmaktan iyidir.
Tabi burada "eldekinin sınırlarını bilmek" önemli oluyor, bu sınırları hissedebilmek de eğitim ve tecrübe ile geliyor. Yani eğitim varsa, sağduyu varsa, az biraz da tecrübe varsa kötü lastikle de o kötü lastiklerin sınırlarını anlayabilip ona göre sürerek hatta kalabiliriz ama eğitim yoksa sağduyu yoksa, lisede fizik derslerini en arkada sıralarda oturup "aman hocam bu gerçek hayatta ne işimize yarayacak" tarzında geçirdiysek en iyi lastiği paray bastırıp alsak da faydası yok.