[Kütahya - MT]

herkese dogum günü tebrikleri için teşekkür ederim.buarada ben perşembeden gitsemde sizin çadırlarıda götürüpte güzel bi yer ayarlasam nasıl olur?

abi her yola yüke geliyor olabilir??????
nede olsa çin kalitesi işte:p

Son düzenleme:
Arkadaşlar, EMOK için son durum nedir? Kaç kişi geliyosunuz? Günübirlik gelenler var mı? Kaç çadır kuracaksınız ? Hangi gün? vs vs

emok icin 7 veya 8 kişiyiz tüm ekip işlerini ayarlarsa herkez cadırı kuracak ama tek direk olmasın lütfen bu arada sevindirici bi haber vereyim artık KURTULDUK nedenmi özgürden motorun parcaları gelmiş bugün yarın artık motoru gelir inşallah hayırlısıyla bu benim icin sevindirici bi haberdi özgürü işten alıyordum evde ac karnını doyuruyordum birde bu yetmez gibi sabahları işe burakıyordum ohh beee artık kabus bitti :cherry:

abi vallahi bu yazılanları siteye ilk defa giren biri okusa bunlar iyice olayı aşmış derler heralde :mrgreen:bu arada hayırlı olsun diyeyim abi:mrgreen:

herkese dogum günü tebrikleri için teşekkür ederim.buarada ben perşembeden gitsemde sizin çadırlarıda götürüpte güzel bi yer ayarlasam nasıl olur?

Valla benim için olumlu alp...:)
Diğer arkadaşlar da benim fikrime katılırlar.:wiinkk:
Sen güzel bir gölge bul...:bounce:
Şöööleeee serin bir yer, sulak,
obamızı kuralım...:queen::queen::queen:

abi kamp yeri L şeklinde kuruluyo bi taraf güzel oluyoda öbür taraf wc nin arkasına geliyo sanırsam gecenin beşinde kimse gök gürültüsü ile uyanmak istemez:) organizeyi hemen yapayim

abi benim işler biraz problemli kısacası ben ya cumartesi 16:00 dan sonra yada pazar sabah katılabilcem bilmiyom ne olacak işle ilgili bi problem

hadi bakalım şu emok işinide başarıyla tamamlarız inşaallah cok sabırsızlandım bu arada artcı arıyorum yeni versiyon haberiniz olsun özgür arkadaşımdan fayda yok ben kendi başımın caresine bakacağım bir iki tane talep var ama beni acmadı isteyen varsa yönlendirebilirim

İsterüüük.:mrgreen:
Hemende atladım yaw.Nasıl yani ne cins(iyette) artçı?:cyclopsan

İsmail Pazar Günü birşey kalmıyo... toplanıp yola çıkıyor millet...
Alp tuvalete uzak yer yok mu???
Oralardan bir yer ayarlasak...
Mümkün değil mi???

bu ğün gidiyorum abi en güzel göl manzaralı yeri ayarlıyayim
aman dikkat akşamları biraz soguk oluyo mutlaka bi hırka veya polar şart
tişört e pek gerek kalmıyor bayanlar hariç çogu kişi üstsüz geziyo.

bu ğün gidiyorum abi en güzel göl manzaralı yeri ayarlıyayim
aman dikkat akşamları biraz soguk oluyo mutlaka bi hırka veya polar şart
tişört e pek gerek kalmıyor bayanlar hariç çogu kişi üstsüz geziyo.

:cat::queen::bounce::p:mrgreen:
Eşitlik var kardeşim...
Biz üstsüz gezeceksek herkes üstsüz gezmeli...

Merhabalar , Kırkaya arabayla gidiyorum eşyalarınız varsa atabilirsiniz . Yolcu içinde yerim var tel 2249392

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar