- Katılım
- 23 Eyl 2009
- Mesajlar
- 1,404
lan silmeyi unuttum msnden:queen:
abi msj ı şikayet et silerler
lan silmeyi unuttum msnden:queen:
bugun osmanıyeye gıttım halil[osmanıyelı]arkdasla tanıstık motorunu kullandım.Motorun cekısını hızını vb.seylerı gosterdı cok yardımcı oldu sagolsun burdanda tekrardan tsk ederım kendısıne fotografta cekıldım fotoyu aksama koyarım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
bu arada motorunu cok ıyı cozmus virajlara cok ıyı gırıyor![]()
T e n e K e :queen: Halil beyin Motorunu cc yükseltmişti sanırım :cherry: halil abi kızma ama eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir :queen: misal arkadaş 200 luk yaptırdı motor 160 goruyor ama gene aynı..
Herneyse BOMBA Haberi veriyorum
motoru satmış bulunmaktayım satış vs..:wiinkk: HaLiL abi allah kolaylık versin diyor Artık Bu motoru bitirmiş bulunuyorum![]()
bas git leyn f5 e saygısızlık yapma
hayırlı olsun
Engin güzel gündü gezdik tanıştk sohbet ettik:rendeer:. 600 e recai nin motoru alınabilirdi ama ben hala kuşkudayım 1300 e niğdedekinden. iyi düşün sonra pişman olma 600 e de binebilirdin bu motora.
arkadaslar sımdı bu motordan marka farketmez satan warmıdır? bide aşa yukarı 2.el fiyatlar nedir? lise 2 ye gecdim bu motoru almayı dusunuorm daha once keeway arn 125 vardı sattım bunu almak istiyorum :cherry:
ya kaç para şimdi bana soyleyen olmadı sahibinden com da bitane skyjet gordm farın ustundekı grenaj kırılmıs bı okadar. 700 tl demiş. titresim bana bişi yapmaz bilader motorun gorunus yeter![]()
ya kaç para şimdi bana soyleyen olmadı sahibinden com da bitane skyjet gordm farın ustundekı grenaj kırılmıs bı okadar. 700 tl demiş. titresim bana bişi yapmaz bilader motorun gorunus yeter![]()
beyler öncelikle hayırlı bayramlar..
2007den beri yazılarınızı özet geçe geçe okudum bu motorla ilgili..
motor hevesim var, cbr125 almayı düşünüyordum fakat çok binemeyeceğim ve geçici bir hevesim olduğu için daha ucuz bişeyler aramaya başlarken sizin forumu gördüm.
Ocak, şubat gibi bir motor sahibi olmayı düşünüyorum
bu motoru tavsiye edermisiniz?
hangi markayı önerirsiniz?
İzmirde yaşıyorum, bu şehire uygun hale getirebilirmiyim motoru?
şimdiden teşekkürler...
şirinyerde başkan. 0 olarak değil 2.el düşünüyorum zaten..