aggresive
Motorun Hayırlı Olsun Resimlerini Koyarmısın Ve Sendeki Uyandırdıgı Düşünceler Nelerdir... Ne Kadara Aldın Üstüne Geçirme İşlemleri Ne Kadara Mal Oldu Bi Fiyatları Ve Resimleri Koyarmısnız
xenon takma onun yerine 55 watt ampül tak.
dişli olarak ta ön 17 arka 34 dişli tak genel anlamda daha iyi olur allışırsın.
bir de titreşimin azalması için bir mil atıyoruz silindir kapağına ama zahmetli iş
Peki Ayiptir Sorması Ne Kadara Aldınız ???
1500 e aldım
sıfır mı ?
yok, ikinci el

İlk alırken bende epey tereddüt etmiştim, yedek parça sıkıntısından ve çin malı durumundan ama bence gayet güzel. Bugun ustaya bıraktım, genel bakım ve dişli büyütmesi için. Titreşimde bakalım nasıl bi değişme olucak merak ediyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------
İlk resimler;
motorun çok temiz agresif. hayırlı olsun güle güle kullan. piyasadaki en temiz f5 lerden diyebilirim. bir tek sola düşmüş hafif sanırım.
10 üzerinden 8 temizlikte
lastikleri bile daha değişmemiş kız gibi:cherry:
Eyvallah kardeşim saolasın, şu anlık gayet güzel. Resmi takıntısıda yok, ruhsat, vergi vs.Dün nerdeyse tüm günümü bu konuda geçirdim, eve gidip gece 12 ye kadar motorla uğraştım. Arka grenajları komple çıkardım. Bi depo kaldı, o da doluydu cesaret edemedim sökmeye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
Bu arada, sola düşmüş oldugunu nerden farkettin ? Ben bilmiyorum, düşüp düşmediğini ama merak ettim.
Kujumax ilk motorun olarak cbr kesinlikle uygun değil sana Mutlaka düşürürsün..Parça fiyatlarına bi bak :cat: İlla alıcam diyosan 0'kesinlıkle alma..2.elde 3000 liradan fazla verme bence..Hem çabuk sıkılırsın hem tecrübe edinene kadar o motor kaç kez yatar kalkar..
Halil Abi Öyle Konusuyorkiİnsanı Aldırtmamak için kOnusuyo :d Simdi Bi Arkadasla Konustuk
Eski Sahibiyle konustuk Tam Aklımdaki Sorulara Cevap Aldım Kim Ne Dersin temiz Buldugum Anda Ruhsatını Alıcam ÜstümeSarı Veya Kırmızı
![]()
Halil AbiGözünü Seveyim Alma Deme
![]()
Recai aklını karıstırma gencın bırak cbr alsın hayatın tadına varsın hıc olmadı alsın bı skyjet babalar gibi sürsün.Titreşimide faydalıdır vucut için![]()