[Kocaeli - MT]

Bir zamanlar doluydu buralar :)

Snra bi site kurdular; hiç biri uğramaz oldu :farao:

yazın düzeliyor =) gerçi burdan bi senle buluşabilmek nasip oldu :D bi arkadaşlarlada haberleşmiştik ama motorları arıza yapmıştı o gün denk gelememiştik =)

Olsun biz bize yeteriz =)

cako ısteyen gelır baska sıteye gıden gıder bende eskıden motordelısı.com daydım ama burdakı muhabbet hıcbı sıtede yok kocaelı mt olarak bız üç kısı yeterız :) 1turk dunyaya 3 motorcu kocaelıye yeter :)

nıye oturma odana alacaksın soguktan dolayımı :silent: hıcbır hava kosulunda pardon dolu yagısı dısında bırakmam motoru :) tepesındeyım her daim :)

Yok aga; benim motor zaten evin içinde duruyo; sana bahsetmemiş miyidm :)

ÖRNEĞİN ;

Son düzenleme:
ılk aldıgın gunku resımlerden bılıyorum :) normalde de evın ıcındemı duruyor onu bılmıyorum :) neyse yarın hava guzel olursa degırmendereye ucabılırım sımdı veda vaktı ıyı geceler :) motorlu ruyalar :) :) ruyanızda zzr1400 unuz olsun tabı gercektede ınsallah :)

Hadi hayırlı geceler. Ben de Stardaki filmi izleyip yatacağım zaten :) Havanın iyi olacağını sanmıyorum ama neise :p

hele bi yaz gelsin kocaeli takımı güzel bişeyler yapacağız.nete girmeyen arkadaşlarım var gezmeye feci meraklı =) toplanırız 5-6 kişi daha var =) gerçi onların motorlara yetişemeyiz ama olsun bizde 3 kişi arakadan gideriz =)

benide sayıya dahil edinn..
bu aralar havalar fecii...
en yakın zamanda tanışalım..
bu arada ismim kemal..

cako napıyon bugun havalar nasıl sızın orda aramıza hosgeldın kemal umarım katılırsın bıze

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------

hele bi yaz gelsin kocaeli takımı güzel bişeyler yapacağız.nete girmeyen arkadaşlarım var gezmeye feci meraklı =) toplanırız 5-6 kişi daha var =) gerçi onların motorlara yetişemeyiz ama olsun bizde 3 kişi arakadan gideriz =)

bende sıze yetısemem arkadan tin tin gelırım artık :pr: :queen::queen:

Aga burda yağmur yağıyor diyorum sen motora binilir diyosun :)

Yağmur kesti; Hava açar açar gibi bu tarafta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar