arkadaşlar bende yaza doğru bu motordan almayı düşünüyorum.İnceledim biraz ve fiyatı bunun sınıfında olanlara nazaran gayet iyi geldi bana.Kullanalara şunu sormak istiyorum uzun yola dayanıklı mı?Seriliği,hızı nasıl?Birde uzun kullanımlarda motor hararet ve yahutta motorda şişme gibi sorunlar oluyor mu?Bilgi verirseniz sevinirm.
Merhaba,
Ben Eylül ortasında İstanbul - Düzce - Ankara yaptım SL 150 ile. ortalama 90'la gidiyordu motor. biraz zorladım 100'ü gördüm ama 100'ü geçmedi motor. Sadece ibre 100'ü az biraz geçer gibi olunca motor biraz ürkütücü titriyor o sebeple çok zorlamadım , 90'la takıldım.
Motor iyi, güzel, şehir içinde kullanışlı. uzun yolada çıkarsın motorla. Hatta al Türkiye'yi gez gider motor. Ama 90-100 arasını fazla geçmediği için tahmininden uzun ve daha yorucu oluyor. Ama başlangıç için tavsiye ederim...
teşekkür ederim. Bugün msn de burdan motorcu bi arkadaşla konuştum messengerdan.. karar verdik bi motoraKeeway öncamlı, cc barlı, yan çantalı, satan kişi kask eldiven dizlik takımı da veriyor ve motor 9 binde. bakalım hayırlısı olur inşallah..
bu motorda min. boy ve kilo nedir ortalama?
bu motorda min. boy ve kilo nedir ortalama?
Arkadaşlar benim motorun egzosuna baktırıcam ama oto egzoscusuna mı gidiyim servise mi karar veremedim bilgisi olan var mı?
arkadaşlar bizim motorla fazla sürat yapmamanızı tavsiye ederim.. gerek yok.. ben sahil yolundan tuzla-kadiköy arası ortalam 60-70 ile gidiyorum ve çok da hesaplı oluyor yakıt konusunda.. önümde askerlik var.. gelince inşallah shadow yada vn900 gibi düşünüyorum.. onu alınca benim süratim gene aynı olacak.. çok az yükselir o da tem de..
sonuç olarak bizim motorlar her ne kadar aşırı bir titreşimlide olsa keyif motorlarıdır.. en önemliside bence yükses cc'li bir cruiser motora alıştırma motorlarıdır..(öğrenme ve deneyim kazanma açısından) lütfen ona göre dikkatli gidelim ve motorlarımıza da kendimize de zarar vermeyelim aman..
kazasız sürüşler diliyorum herkese)