Ben SL 150 ile başladım. Bu motorla başladığım için gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim neden?
1- Göze hitap ediyor
2- İlgi uyandırıyor
3- Hatalarınızı çok büyük oranla telafi ediyor
4- Bakımı kolay (unuttuğunuzda hemen hatırlatıyor)
5- Parçası ucuz
6- 1 silindir olduğundan motor bakımı ucuz + kolay
7- Titreşim aynı zamanda size masaj olarak geri dönüyor (extrası :cat: )
İkinci motorum CBF 500 olacak neden? Çünkü SL imi satmış olacağım aynı zamanda artık cruiserın temizliğinden bıktım SL için konuşmuyorum genel. Çok parçası var alınması takılması gereken. Her benzincide her ışıkda durduğumda birilerinin bana motorla ilgili soru sormasından bıkmamda cabası.
SL deyip geçmeyin kaç kere ışıklarda altında 4X4 olmasına rağmen hem imrenerek bakıp hemde soru soranla tanıştım ki artık bıkma noktasına geldim. Sizede tavsiyem göz temasından kaçının özellikle bayanlardan çok soru geliyor.
Ben SL imi seviyorum peki neden değiştiriyorum hacmini büyütmek istiyorum?
Arkadaşın dediği gibi 2 kişi bindiğinde Ben(75) + Artçı maximum(130) SL 85 i zor geçiyor.
Neyse bu akşamlık bu kadar herkesin rüzgarı az olsun bizim SL rüzgarı sevmiyor
Ayrıca kar geliyor diyorlar ben sistemde göremedim ama yinede dikkatli olun. Dikkatsiz 1 cm bile gitmeyin. Geç kalın ama sağlam varın.
regal raptor muhabbeti geçti bugün kafam karıştı. kalite yönünden daha mı kalitelidir acaba? su soğutmalı olması uzun yola dayanır manasına mı gelir?
Regal raptordan uzak dur bence. Kaliteli olabilir sıvı soğutmalıda güzel bir olgu olarak lanse edilebilir ama bu motorda bu kışın radyatörün delinmesinden tut radyatör sorunlarıyla uğraşmak istemezsin. 150CC yetmez deme regal kadar güçlü. Hem daha az yakıyor hemde plastik görüntüsü daha az. Regal raptorun plastiği çok kolay çiziliyor...
Ben rodajı gayet iyi tamamladığıma inanıyorum. Motorumu hiçbir zaman sağır kullanmadım. Ya aslında 90'ı geçmeyişine o kadar takmıyorum, takıldığım konu son zamanlardaki titreşim. Acaba yağdan olabilir mi 20-50 koymuşlar.???
Dostum paraya kıy hyosung AL! Çok paran yoksa da regal raptor al, 2 silindir 250 cc. ile başla. Daha fazla tatmin eder,
90 ı geçmemesini şööle anlatayım. Benim motorum 0-1000 de rodajı tamamladı 1000-2000 arasında 100 ü gördü.2000+ giderek hem devir hemde hız artıyor. 90 a çıkış hızım yaklaşık bir broadway ile aynı. ama 90dan sonra zaman alıyor. Lastiklerin havası yağın kalitesi buji ve yakıtta önemli. Ben bir şey gördüm sanki zincir bir yere değiyor gibi onu ilk fırsatta ustaya soracağım ama ilk önce bitirmem gereken bir program var kendinize ii bakın motorunuzada