Ahriman dostum, bende chopper tarzının sadece bir araçtan ibaret olmadığını düşünenlerdenim. Ama bu durum superlight'a geldiğinde biraz değişiyor. Superlight görüntü olarak tatmin edici ama söz konusu motor perfonmansı olduğunda oldukça vasat. Sözümona bu motor uzun yola kesinlikle dayanmaz, gidilmesine gidilir, ama çok yorar. Ben 150 KM gittim, birdaha gitmemeye yemin ettim. Yokuşlardaki perfonmansı kötü ve 2 kişi sürüldüğünde motor yürümüyor. Bunları bilmeni isterim. Bugün motoru yine yaklaşık 60 KM kullandım titreşimden elim hala acıyor.
Cobalt, balata ve yayları değiştirmek benim bildiğim vites sorununu çözüyor, ama sen hıza da etki ettiğini yazmışsın? Ayrıca denediğini yazmışsın, kendi motoruna mı takıp denedin merak ettim? Biraz bilgi verir misin?
Yaw arkadaşlar benim motorumu servise verdiğimden beri acayip titreşim yapıyor. Acaba kullandıkları yağdan olabilir mi? Sanırım 20-50 kalınlığında kullanmışlar. Başka bir keeway sürmek istiyorum, bakıcam benimki mi çok titriyor yoksa hepsi mi böyle. 5500 devirden sonra motordan garip sesler geliyor anlayamadım ??? Ya çok soğuyorum motordan, çok üzülüyorum. :silent: