Kaza yaptım

Ogün ve svd ikinizede çok çok geçmiş olsun ikinizin iyi olması sevindirici kendinize iyi bakın arkadaşlar.

Motosikleti
Dl650vstorm
svd çok geçmiş olsun iyi bişeyiniz yokmuş ..:pale: yav ogün sanada geçmiş olsun nazara geldin nazara .aman ağalar dikkat edin kendinize ..

çok geçmiş olsun, motorla takip mesafesini iyi ayarlamamız lazım, araba gibi değiliz maalesef hata istediği kadr onda olsun olmasın olan motora oluyo, sırf öndkeiyle dğeil arkadakiylede tehlikeli yerlerde mesafeyi ayarlamak lazım, ben çaıkçası el işaretiyle uzaklaşmasını söylüyorum bazen arkamdakine bile, tabi dinleyeni var dinlemeyeni var, tedbirimizi sonuna kadr alalımda, geçmiş olsun tekrar.

bu arada bence ünlü biriyse bu ismini vermen dogru olur ne kadr örnek biri olup olmadıgını hayranıyızdır diilizdir bilelim, roportajlarda bile muhabbetlerde bile oynuyor çogu örnek diyoruz ama hikaye.

kimmiş be lanet ünlü olan terbiyesiz_?

cok sinrm bozldu kardeş sana ve desperadost a gecmişler olsn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olcan mesajımın içeriği için özür dilerim sildiğin iyi olmuş kendimi tutamadım..

arkadaslara tekrar geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler inş..:rendeer:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende bizde birsey yokta ogun abi iyileşir kısa zamanda işallah

2 kaza haberi birden nolduk yaww.
yagmurmu den olsa gerek
buyuk gecmis olsun...

Yaa çok üzüldüm bu tür haberler beni yıkıyoo :S Çok büyük geçmiş oldun !! ogün abiiimm :S yaaa kırık fln çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun !

Hatalı olan karşı tarafıda kınıyom sanatçı değil isterse kral olsun ! ..............

Bugunku toplantıdan işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize.
Bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun.

kardeş geçmiş olsun allah beterinden korusun. o ünlü olan şahsiyete sorsaydın yasen beni tanıdınmı? diye

dostum geçmiş olsun sana ve eşine birşey olmaması çok iyi cana birşey gelmesin yeter

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabi ya en onemli olan o zaten Allah korusun 2 teker uzerindeki herkezi

Çok gecmiş olsun, dün akşam üzeri feneryolunda taksinin biri de sokaga dönmek isterken motorcu bir arkadaşın önüne kırdı ve motor taksiye carptı, taksici arabadan indi, yerde yatan arkadaşa bakacagına önce arabasının çarpılan yerlerini kontrol etti, inanamadım, adama birşey yapmamak için zor tuttum kendimi. Motorcu arkadaşta birşey yok gibiydi,umarım sonradan da çıkmamıştır. Uzun lafın kısası, bizi görmüyorlar ve ne olursa olsun adam yerine koymuyorlar, cok dikkat edelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar